Azonosítatlan objektum bukkant fel a Nemzetközi űrállomás közvetlen közelében!

2017. augusztus 16., szerda




Az esetről felvételt van, mivel élő adásban ment, amíg fel nem bukkant ez a valami, a NASA pedig meg nem szakította az adást.

Valami szokatlant, nem oda való dolgot vettek észre a Nemzetközi Űrállomás felvételein. Az ISS közvetlen közelében bukkant fel, és mint utólag kiderült, a NASA azonnal le is állította az élő közvetítést.

Sokaknak az az érzése, hogy ezek a dolgok nem véletlen történnek, és a NASA nem az első esetben szakította meg a felvételt, amint furcsa objektumok, tárgyak lettek kiszúrhatók a háttérben.

A NASA túl régóta játszik macskaegér játékot az emberekkel, és túlságosan régóta titkolja, hogy mi is van odakinn a világűrben.

A NAS már régóta HD kamerákkal szerelte fel az ISS-t, mégis, rendre homályosak a felvételei, ha pedig feltűnik valami, egyszerűen megszakad az adás.

Egy friss esetben is így történt, amikoris a képernyő jobb felső sarkában jelent meg egy tárgy. Az objektum hatalmas volt, de nem lehetett pontosan felmérni a méreteit, mivel nincs mihez viszonyítani.

Az biztos, hogy nem a Nemzetközi űrállomás egy darabjáról van szó, sem más egyéb földi objektumról.

A kérdés, hogy mi van ott kint, amit ennyire el akarnak rejteni. Mi az, ami annyira sokkoló, hogy nem tudhat róla a világ és az emberiség 98%-a?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 146607





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet