Azt gondolta, kukkoló jár a házhoz. Kamerával kimerészkedett lebuktatni, beleborzongott abba, amit látott!

2017. július 2., vasárnap




Váratlanul, szinte a semmiből lépett elő a kreatúra, melyről nem lehet tudni, hogy ember, vagy valami más...

Időnként felbukkannak olyan videók, melyeken valami megmagyarázhatatlan tűnik fel. Rendszerint valamilyen szellemalak, vagy egyéb, emberre emlékeztető humanoid lény.

Alapvetően ezen entitások nem láthatók az emberi szám számára, de láthatóvá válnak a különféle lépalkotásra képes eszközökön keresztül.

Az alábbi videót a sötét éjszakában készítették, és egy humanoid szerű alak tűnik fel rajta, amitől a kamerát tartó személy egy pillanatra meg is torpan ijedtében.

Soha nem derült ki, hogy pontosan mit is filmezett aznap éjszaka az illető, de elmondása szerint azért ment ki éjjellátó felszereléssel kamerázni a környékre, mert többször észrevette, hogy valaki figyeli őt az ablakból.

Eleinte kukkolóra gyanakodtak, azonban amikor a kukkoló jelen volt a környéken, mindig érezték a közvetlen közelségét, mert a lakókban hihetetlen nyugtalanság lett úrrá.

Mi lehetett ez a valami? A kamera felvétele alapján akár egy földönkívüli alak is lehetett, hiszen feltűnően nagy és szokatlan formájú a feje a testéhez képest.

OSZD MEG másokkal is! 

kísértet szellem bizarr ijesztő paranomrál


Megtekintések száma: 355822





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet