Baba Vanga jóslatai az elkövetkező időkre

2018. június 21., csütörtök




Ez a sors vár Európára a jósasszony szerint. Kíváncsi vagy? Olvasd el a cikket!

Baba Vangát, a híres bolgár vak asszonyt rengeteg legenda és misztikum övezi jóslatai miatt, melyek szinte mind, egytől-egyig megvalósultak halála után.

Baba Vanga még 1911. január 31-én született, már gyerekként elvesztette szeme világát, cserébe egyedülálló módon látnoki képességekkel ajándékozták meg az égiek.

A 85 éves korában elhunyt asszony már évtizedekkel ezelőtt megmondta, milyen hatalmas pusztítást visz majd végbe az Iszlám Állam világszerte.

Láttam előre a 2001 szeptemberében összeomló világkereskedelmi központok összeomlását, de a globális felmelegedést, vagy Donal Trump megválasztását is.

Egy új nemrég napvilágot látott jövendölése nagyon érdekes, és egyben hátborzongató jövőt vázol fel Európa felé.

A bolgár látnok szerint ugyanis Európa 2016 végén már megindult a hanyatlás útján, mely végül egy apokaliptikus végkifejlethez vezethet.

Az ISIS felemelkedését, és a keleten dúló harcokat vetítette előre, a jövőre pedig egy 2043-ban létrejövő kalifátust jósol. Ez vet majd véget Rómának is és egyesek szerint ez jelenti majd az apokalipszis eljöttét, és a végidők kezdetét, amikor Róma leromboltatik.

A jövendőmondó szerint Európa számos konfliktussal kell szembenézzen, kémiai támadások érik majd “muszlim hódítók”által és az öreg kontinensnek egy fordulópont fog belépni az életébe”.

Könnyen lehet, hogy a vak jósnő szavai valósággá válhatnak, és az év végére, vagy az elkövetkező évekre Európa eleshet, és maga alá gyűri a keletről, és addigra már Afrikából is érkező menekült áradat.

A végidőkkel szembenéznünk nem könnyű, de sajnos a jósasszony által leírt, és elbeszélt dolgok nagyon is egybecsengnek a világ tendenciáival.

Ma a világ széthullóban van, a társadalom belülről rohad, és a nyugat egyre inkább hanyatlik, míg a keleti népek újra erőre kaptak.

Alapjaiban rengetheti meg egész Európát, később pedig a világot ez a kataklizma. Meg kell fogadnunk a szavait, és erősnek kell maradnunk, és meg kell próbálnunk ellenállni.

Baba Vangának egyébként volt egy sokkal távlatibb jövendölése is, mely egy teljesen új alapokra helyezett ideológiát, és vallást vetített előre.

Az asszony szerint ugyanis valamikor 2221-ben új vallás születik majd, mely idővel világvallássá növi ki magát.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés világvége globális kataklizma próféciák


Megtekintések száma: 225124





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet