Bátorság a köbön: ez az elképesztő kép járja az internetet a világ egyik legbátrabb emberéről!

2017. június 6., kedd




Az biztos, hogy soha ennyire még senki nem tojta le az időjárást.

A most következő kép mindenki szerint hiteles, ugyanis nemcsak fényképek vannak róla, hanem tanúvallomások is.

Egy biztos: a fickó ne volt szívbajos!

De miről is van szó, mi is történt pontosan? Arról, hogy egy férfi rá sem hederítve a mögötte dúló hatalmas tornádóra, úgy nyírta a füvet hátsó kertjében, mint bármikor máskor.

A kép nagyon hamar elterjedt az interneten, és míg egyesek csodálják a bátorságát, mások a nemtörődömség igazi mintaképévé avatták.

Cecilia Wessels készítette saját férjéről azt a képet, amiről mindenki beszél. A háttérben egy tornádó túl, miközben a férj szinte halálos nyugalommal vágja a füvet, mintha az lenen a legfontosabb feladata.

Jöhet tornádó, verheti jégeső a tájat, és ha a ház tetejét feltépi a szél, ő akkor is nyugodt marad, mert legalább a füvet lenyírta.

Amit csinált, sokak szerint nagyon veszélyes, és meg is sérülhetett volna.

A férfi és családja azonban azt állítja, hogy már többször éltek át tornádó közelséget, és több ízben tartózkodtak már közel ilyen természeti jelenségekhez, ezért a férfi tapasztalt róka volt.

Az eset Kanadában történt, és a BBC-nek is nyilatkozó, azóta világhírűvé vált férfi, Theunis Wessels is elmondta, hogy úgy érezte, mindent az irányítása alatt tart, és látta, hogy a tornádó már távolodik, és nem éri el a területet és a házat.

Mindenesetre elég bizarr dolog lenyírni a füvet, miközben tornádó dúl a közelben, csak azért, hogy a napi teendőket kihúzhassa valaki a listáról, de nem vagyunk egyformák, ezért ennyire változatos és izgalmas a világ!

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 255382





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet