Befellegzett a nyugati civilizációnak: a modern társadalom és a világ haldoklik?

2017. április 28., péntek
A végidők folyamataiban élünk? Mennyi van még hátra a fejlett nyugat idejéből? És hogy ér véget korunk legnagyobb szellemi – és anyagi – válsága?

A világ egyfajta válságban van. Morális, etikai, gazdasági, és társadalmi válságban is. Minden területen elkezdett elrohadni minden.

A társadalom belülről kezdett el bomlani. Az emberek már teljesen elidegenedtek egymásról, és a klasszikus családmodell soha nem volt még ennyire megtépázott, mint napjainkban.

Európa és az EU haldoklik, az UDA és a nagyhatalmak is komoly gazdasági gondokkal küzdenek. A fejlett nyugat úgy bukhat alá, mintha csak a lemenő Nap lenne, és másnap könnyen az iszlám napja virradhat fel.

Ma egyre több az olyan aggasztó hang, mely azt állítja, hogy nem csak, hogy közel van a civilizáció összeomlása, de még a mi életünkben be fog következni. Mások szerint ez már rég elkezdődött, csak nem vesszük észre - vagy szándékosan nem akarjuk észrevenni - a jeleket.

Egyre több a háború, és egy harmadik világháború kitörése is fenyeget minket. Sohasem volt még ekkora a veszély egy a fél világot romba döntő háborúnak, és ebben sok komoly szakértő is egyetért.

A gazdasági elemzők szerint pedig alig másfél éven belül komoly recesszió, azaz válság jöhet.

Az emberek elvesztették a sajátvilágukat. Hazamegyünk otthonainkba, de többé nem érezzük otthon magunkat, mert nem foglalkozunk a másikkal, hanem helyette a hiteleinket nyögjük,

Égi jelek vannak jelen az égen, melyek a vallásos beállítottságú szekértábor szerint Isten figyelmeztető jelei, hogy közel a vég, és a végső elragadtatás. Ha valóban így van, akkor a nyugatnak már csak nagyon kevés ideje van hátra.

Egykoron, minden nagy, és virágzó civilizáció szükségszerűen összeomlott. Egyesek szerint ez a természet rendje, és így történik meg a Föld, és Gaiai - azaz a Földanya - részéről a végső kompenzálás.

Mint mikor az ember megelégel egy fekélyes sebet, és lemossa magáról. A tisztító víz bár fájdalmas, de megtisztít, és begyógyítja azt. A Földön minden folyamat tudatosan zajlik, és okkal, jól meghatározott célokkal.

Ha ez így van, akkor a fejlett nyugat meg fog fizetni azért, a miért ennyire mohó volt, és a porral lesz egyenlővé, mintha sosem lett volna.

Ahogyan egykoron Róma, és Konstantinápoly...

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés az emberiség jövője világvége globális kataklizma végidők


Megtekintések száma: 19160

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet