Belső földi utazók és lakott földalatti alagutak: alternatív civilizáció él a bolygó belsejében!

2022. február 10., csütörtök




Titkos helyek vannak a felszín alatt, tele fénnyel, ahol magas rezgésű, rendkívüli lények laknak, és ahol a világ Melkizedek néven ismert királya uralkodik

– állítja régészek egy csoportja.

Az Üreges Föld érdekes és ismeretlen témáját számos bizonyíték támasztja alá a könyvekben, felfedezők, utazók, írók, régészek és kutatók beszámolóiban, amelyek megerősítik a földalatti alagutak hálózatának létezését a felszín alatt, ahol Agartha világa és

Titkos helyek, tele fénnyel, ahol magas rezgésű, rendkívüli lények laknak, és ahol a világ Melkizedek néven ismert királya uralkodik.

Hasonlóképpen, számos ősi kultúra mítoszai és hagyományai között szerepelnek a kincsekkel teli barlangok, földalatti alagutak, amelyeken keresztül gyönyörű városokba és fénybirodalmakba lehet bejutni.

Ilyen például az El Dorado mítosza, amely tele van arannyal és gazdagsággal, vagy a Potosi hegy és a benne található értékes ásványi anyagok.

Sok más történet szerint a föld üreges, és nagy emberek vagy óriások lakják, máskor pedig békés lények, akik az ősi atlantiszi faj leszármazottai, de vannak hüllő típusú, visszahúzódó fajok is, és mások, akik az árnyékban rejtőzködve gyakorolják hatalmukat és befolyásukat a felszínen.

Azonban sok földönbelüli lény, valamint fejlett, nagy bölcsességgel rendelkező földönkívüli lények igyekeznek segíteni és együttműködni a Föld felszíni civilizációjával azáltal, hogy figyelmeztetnek bennünket a gyönyörű bolygónkra leselkedő veszélyekre.


Megtekintések száma: 3657





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet