Betegség gyár: az orvosok egy része valójában a halál angyala?

2018. március 25., vasárnap
Az egészségügyben nem mindenkinek feltett szándéka az emberek meggyógyítása. A gyógyszermaffia titkos hálózata a betegségekben is érdekelt.

Sőt, hiszed vagy sem, de abban érdekelt igazán.

Az egészségügy nagyon sokáig a céljának megfelelően működött: kiszolgálta az embereket, meggyógyította a betegeket.

Azonban már az 1930-as években felmerült az, hogy egyre nagyobb részben üzleti modellként tekintsenek az egészségügyre. Elvégre a gyógyszerekkel pénzt lehet termelni.

Ezzel pedig mind az orvos, mind a gyógyszeripari cégek jól járnak.

A 21. század elejére rájöttek, hogy nincs elég beteg. Egészen addig folyamatosan növekvő profitot tudott elkönyvelni a gyógyszeripar, és a velük lepaktáló orvosok - vannak azért kivételek - bankszámlája igen vaskosra hízott.

Ezen a ponton döntöttek úgy, hogy végleg eladják a lelküket az ördögnek...

Betegségeket kezdtek gyártani. Ehhez az egyik legjobb terep a pszichiátria területe volt, hiszen itt olyan megfoghatatlan dolgokkal lehetett dobálózni, mint a hiperaktivitás betegsége, melynek tudományos bizonyíthaósága még ma is vitatott.

De a kapzsi orvosok és gyógyszergyárak nem riadtak vissza más dolgoktól sem.

Például a hamis rákdiagnózisok felállításától, vagy a haszontalan, sőt, sokszor káros kezelések terjesztésétől sem.

Ezek ugyanis hihetetlen pénzeket csatornáztak be az egészségügybe. Elvégre minden ember élni akar, és megúszni a halált.

Ha pedig a halál reális opció, akkor a betegnek semmi sem drága.

Az orvosok pedig jó pénzért szíves örömest segítenek nekünk - meghalni. Ma már köztudott, hogy a kemoterápia és más rákterápiák bizonyítottan elősegítik az új, sokkal agresszívabb rákfajták kialakulását.

Mégis a majd 50 éve alig változott kezeléseket erőltetik, mert ezeket dollármilliókba került annak idején kifejleszteni, és mert nem érdekük, hogy létezzen egy csodaszer, ami úgy gyógyítja a rettegett kórt, mint egy megfázást.

Pedig sokaknak az a gyanúja, hogy létezhetnek ilyen eljárások, gondoljunk csak a kannabiszre, vagy a Dr. Royal Rife által feltalált frekvencia kezelésekre...

Az orvosok egy jelentős része azonban a bankszámlájának gyarapításában érdekelt, és nem abban, hogy a beteget többet ne lássa, mert az meggyógyult...

Az is nagyon sokatmondó, hogy a gyógyszeripari érdekeltségű cégek csakis olyan kutatásokat támogattak az elmúlt években, melyek nem a rák meggyógítására, hanem kezelésére irányulnak.

Persze léteznek ilyen kutatások is, de ezek mind független forrásból vannak finanszírozva.

A kezelések meghosszabbítása és az életkor kitolása a cél.

Vagyis az, hogy a beteg ne meggyógyuljon, hanem egy életen át kezelésre szoruljon. Ne haljon tehát meg - ez már egy fokkal jobb - de élete végéig fizessen, ha élni akar... ezek a kezelések ugyanis nagyon drágák lesznek ebben biztosak lehetünk.

Végső soron az egészségügy és az orvosok egy része már rég előrulta a Hippokrateszi esküt.

Nem életet, hanem halált adnak, pirulák, hamis kezelések és a közöny formájában...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 26214

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet