Biohackerek a vaksötétben is látni képes humanoidokat hozhatnak létre?

2017. június 2., péntek




A technológia és az eljárás már most is használható. Szuperképességekre tehetnek szert hamarosan az emberek.

Nemrég jelentették be, hogy úgynevezett biohackerek olyan képességet tudtak kifejleszteni néhány tesztalanyon, melynek nyomán azok képesek voltak a vaksötétben is látni.

Ez egy olyan új korszakot indíthat el, mely a szuperemberek korát vetítheti előre.

Egy kis, független kutatócsoport végzett néhány éven át tartó kísérleteket, melybe rengeteg biohackert vontak be.

A biohackerek hasonló dolgokat művelnek, mint a hackerek: egy már létező, működő dolgot módosítanak, vagy csúnyábban fogalmazva buherálnak meg úgy, hogy az másképpen is tudjon működni, akár hatékonyabban.

Itt ebben az esetben azonban a kutatások során a biohackerek az emberi, és biológiai "kódban" turkáltak, és módosították az egyes elemeket.

Kifejlesztettek egy olyan eljárást, aminek a segítségével olyan képességekkel tudták felruházni az önkénteseket, aminek következtében képese voltak látni a sötétben.

A különleges képesség középpontjában egy klorin e6 nevű kolrofill állt, ami hihetetlen mértékben növelni tudta a szem és a látás hatékonyságát. Ezt egyébként néhány évvel ezelőtt halak szeméből nyerték ki, és tanulmányozták.

A kísérletek alapján még van mit fejleszteni a dolgon, mivel a speciálisan erős és kiváló látás nem tartott túl sokáig, ugyanakkor ezelőtt soha nem ruháztak még fel embereket ilyen speciális képességgel.

Az egyik kísérleti alany így is bámulatos dolgokról számolt be. Amikor a szemébe csepegtették az oldatot, akkor egy ideig zöldes árnyalatokat látott, míg az teljesen fel nem oldódott, és hatni nem kezdett.

Miután ez megtörtént, lekapcsolták a villanyokat, és egy zárt, teljesen sötét szobában helyezték el.

A férfi elmondása szerint 10 méter távolságból is képes volt egyes alakzatokat megfigyelni, és megmondani róluk, hogy mik azok.

Ez még nem minden. A végső tesztek során egy sötét erdőbe, fények nélkül kellett tőle 50 méterre álló embereket azonosítani. Az esetek 100%-ban(!) sikerült az alanynak felismernie ezeket az embereket.

Az egész azért is nagyon megdöbbentő, mert az egész gyakorlatilag egy garázsprojekt, mindenféle nagyobb anyagi támogatás nélkül.

Egyesek szerint ez az egész kísérletsorozat, és ennek eredménye egy olyan új korszak kezdete lehet, ahol a jövőben az emberek ehhez hasonló "szuperképességeket" nyerhetnek a tudomány által.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen bizarr genetika szuperképességek


Megtekintések száma: 138334





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet