Bizarr anomáliák tűntek fel a Nap körül: már közeledik a földönkívüli sereg?

2021. október 29., péntek




Egy NASA műhold által készített felvételen különös, fénylő gömbök tűntek fel a nap előtt. A rejtélyes gömbök nem minden felvételen vannak rajta, csupán néhány képkockán. Mit titkol előlünk a NASA?

Újra felborzolta a kedélyeket a NASA a nemrég a Napról készített titokzatos felvételekkel, melyeken első ránézésre semmi érdekeste nem lehet észrevenni, azonban ha jobban megnézzük az összes erről készült fotót, akkor hamar szembetűnnek azok a különös gömbök, amik a kép jobb oldalán látszanak.

Ezek a gömbök erősen fénylenek, és a Naphoz viszonyítva bár aprócskáknak tűnnek, valójában az előzetes becslések szerint több ezer kilométeresek.

A felvételeket a NASA STEREO műholdjai készítették, több különböző szögből. Néhány ilyen felvételen tisztán látszik az, ahogy a nap előtt elhúznak ezek a rejtélyes gömb alakú formációk.

Ezek a tárgyak, ha egyáltalán tárgyak, és nem valami eddig nem ismert jelenség, tényleg több ezer kilométeresek, és iszonyatos sebességgel képesek haladni, mert a felvételek többi képkockájáról hamar eltűntek.

A tavaly októberi és novemberi képeket összevetve alkották meg a műholdak ezeket a felvételeket a Napunkról.

A Nappal kapcsolatban számtalan összeesküvés elmélet látott már – stílszerűen – napvilágot. Sokan beszélik, hogy a napnak valójában egy üreges belseje van , és valahol van rajta egy hatalmas bejárat, ahol a belső irányító központba lehet bemenni.

Mások szerint viszont nem maga a Nap egy hatalmas anyahajó, hanem a Nap mögött rejtőzik egy bolygó, a Föld ikertestvére és tükörképe, amely az idegenek bolygója.

A bolygót azért nem látjuk soha, mert a pályája pontosan ellentétes a miénkkel, és úgy forog, hogy mindig a nap takarásában legyen.

A NASA és A Pentagon korábban már titkos űrmissziók keretében megpróbált a nap felé küldeni szondákat, műholdakat, ezeket bennfentesek árulták el, akik annak idején a projekten dolgoztak.

A fénylő gömbök talán idegen űrhajók, és talán ehhez a titokzatos bolygóhoz tartoznak. Annál is inkább, mert az utóbbi években számtalanszor láttak óriási anyahajókat, és egyéb mesterséges objektumokat a nap körül.

Volt olyan eset, amikor egy egész flottányi űrhajót örökítettek meg felvételeken, amint a nap körül gyülekeztek.

Lehet eddig nem látott jelenség is

Egyes, némileg szkeptikusabb hangok szerint nem kizárt, hogy nem idegenek láthatók a képen, hanem egy oylan jelenség, mely a Nappal kapcsolatos, és eddig soha nem tudtuk megfigyelni.

A NASA egyik tudósa szerint talán a Nap felszíne felett végigáramló plazmaszerű képződmény lehet, erre utal hasonlóan erős fénykibocsájtása, mint a Napé.

Erre azonban semmiféle bizonyíték nincs, így nem lehet biztosra venni. Ráadásul nem magyarázná meg, hogy korábban miért nem láttak még soha hasonló gömböket a Napról készült felvételeken.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 415485





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet