Bizarr egészség? Saját vizeletüket isszák, azt mondják sokkal egészségesebbek!

2018. szeptember 15., szombat




Szebb lett a bőrük, és még le is fogytak! Szerintetek tényleg hatékony? Kipróbálnátok?

A saját vizeletünk fogyasztásában rejlik az egészséges szervezet, makulátlan bőr és a könnyű fogyás titka?

Egy újabb őrület vette kezdetét, méghozzá a vizeletivás. Azok az emberek, akik hisznek a saját vizeletükben rejlő pozitív hatásban azzal érvelnek, hogy a vizeletük elfogyasztásával könnyebben fogynak és sokkal élettel telibbnek érzik magukat. Meggyőződésük, hogy minden szükséges anyag megtalálható a saját vizeletünkben ahhoz, hogy testünket fitten és egészségesen tartsuk, így kár lenne lehúzni a lefolyón.

Sőt nem csak fogyasztásra ajánlják, hanem bőrtisztításra is. Szerintük a vizelettel történő arcmosás energiával tölti fel az arcbőrt, meggátolja az öregedés és az aknékat is eltünteti.

Most két ember történetét fogjuk bemutatni, akik rendszeresen fogyasztják saját vizeletüket és elmondásuk szerint egészségesebbnek érzik magukat, mint valaha.

Christo Dabraccio egy Idaho-i meteorológus vizeletfogyasztással eddig 11,3 kg-tól szabadult meg. A 49 éves férfi „vizelet terápiának” hívja a bizarr szokását.

„Az interneten hallottam erről és hogy őszinte legyek, elsőre undorodtam tőle. De kicsit tovább kutakodtam és rá kellett jönnöm, hogy lehet, hogy van benne valami. Ahogy nekikezdtem a kúrának, egyből Szupermennek éreztem magam.” – mondta el Dabraccio, aki üvegekben tárolja vizeletét és minden nap kb. 3 pohárral fogyaszt belőle.

Szintén Dabraccio ajánlotta a vizelet terápiát a 26 éves Julia Sillamannak, aki súlyos bőrproblémákkal küzdött.

A Marylandi nő sokáig vacillált, hogy kipróbálja ezt a bizarr gyógymódot, vagy keressen fel egy bőrgyógyászt, végül is az első mellett döntött.

„Emlékszem, amikor találkoztam Christo-va, majd kicsattant az egészségtől. Ő ajánlotta a vizeletterápiát a bőrömre. Nem undorodtam a dologtól, sőt egyenesen izgatott lettem. Egy nappal azután, hogy elkezdtem az arcbőröm mosását a vizeletemmel, a gyulladás csökkent és napról napra egyre enyhült a pirosság.” – mondta a nő.

„Már egy ideje fogyasztottam a vizeletemet, amikor azt éreztem, hogy ennek tisztára kókuszvíz íze van. Most már sokkal energikusabb vagyok, és úgy érzem közelebb kerültem a természethez. Teljesen más ember elettem. 

Szerintem egész életemben folytatni fogom. Arra számítottam, hogy a családom teljesen kiborul, de látták, hogy milyen eredményeket értem el és páran közülük is kipróbálták.” – tette hozzá.

„Az emberek azért tartják furcsa dolognak, mert nem megszokott. De több sikertörténetet megismerve szerintem a közvélemény is változna.”

Akik hisznek benne és naponta fogyasztják saját vizeletüket nagyon pozitívan mesélnek a „terápiáról”, ám eddig semmilyen tudományos vizsgálat nem támasztotta alá a vizelet csodaerejét. Sőt veseszakértők szerint akár a méreganyagok fel is halmozódhatnak a szervezetben, ha túl sok vizeletet fogyasztunk.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód


Megtekintések száma: 9387





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet