Bizarr: egy férfi megdöbbentő dolgot látott, amikor munkába menet kinyitotta otthonának bejárati ajtaját

2017. január 6., péntek




Különös átverés, vagy téridő síkok keveredése okolható minden idők egyik legrejtésesebb esetéért?

Az eset nemrég történt Németországban. Egy férfi Hétfő reggel olyan dologra ébredt, amit aligha gondolt volna, hogy valaha megtörténik vele.

A szokásos módon kinyomta a vekkert, felöltözött, fogat mosott, megborotválkozott, és megreggelizett.

Még ekkor sem sejtett semmit. Amikor azonban annak rendje és módja szerint felvette kabátját, és kinyitotta a bejárati ajtót, megfagyott benne a lélegzet is.

Egy tömör, masszív téglafal nyomasztó képe köszönt vissza rá. A férfi ajtaját ugyanis teljesen befalazták. A dologban azonban nem ez volt a legtitokzatosabb, bár órákon át alig akart hinni a szemének.

A legkülönösebb az volt, hogy egész este nem hallott semmit annak ellenére, hogy ilyen falazási munkálatok nagy zajjal járnak, és a férfi elmondása szerint egészen biztosan felfigyelt volna rá.

A hatóságokhoz is bejelentette a történteket, akik szintén kihallgatták őt is, és a környéken lakókat, akik azonban nem láttak, vagy hallottak semmit. Az ügy kezdett egyre rejtélyesebb lenni.

Azóta sem tudja senki, hogy mi állhat a különös, egy este alatt felhúzott falak mögött, mely úgy nézett ki, mintha évek óta ott állt volna, és alaposan meg is kötött azalatt az idő alatt.

"Mintha egy teljesen másik idősíkból származna" - jegyezte meg egy komentelő egy külföldi oldalon a hír kapcsán.

A jelenséggel kapcsolatban valóban többen vetették fel, hogy talán valamiféle természetfeletti dolog ment végbe a házban, melyről a férfi nem tudott, mert közben aludt.

Talán a fal egy röpke pillanat alatt termett ott a téridő véletlenszerű fodrozódása miatt. Az is lehet, hogy valamiféle teleportációról lehet szó.

Ma már ismeretesen olyan kezdetleges kísérletek, melyek során egy-egy részecskét, és kevés anyagmaradványokat tudtak tudósok A pontból B pontba teleportálni.

A legtöbben persze inkább arra gyanakodnak hogy a férfi csak egy túlságosan is jóra sikeredett átverés áldozata lett, talán valamiféle baráti tréfának, noha eddig senki sem vállalta magára a ne szokványos tettet.

érdekes érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 80166





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet