Bizarr elméletek és félelmek az 5G wifi kapcsán: egyes szakértők szerint hihetetlenül nagy egészségügyi kockázata lehet!

2017. június 6., kedd




Mindannyiunkra súlyos hatással lehet? Komoly aggodalmak az 5G wifivel kapcsolatban! 

Parázs vita kerekedett nemrég a hamarosan bevezetésre kerülő 5 G wifivel kapcsolatban világszerte. Ugyanis több kutatás is érdekes, és nagyon aggasztó dolgokat mutatott ki.

Mégpedig azt, hogy az 5G wifi és a daganatok kialakulása között bizonyíthatóan kapcsolat áll fenn.

A kapcsolatot nem először sikerült kimutatni, és nem csak az 5G wifi kapcsán. Korábban már születtek olyan független tanulmányok - érts: senki sem pénzelte őket, így az eredményeik tényleg mérvadóak - melyek kimutatták, hogy a wifi és a rák között szoros összefüggés van.

A közbeszédben sokan emlegetik a ifit csendes gyilkosként. Alattomos, és senki sem gondolja róla, hogy egyáltalán káros lenne, a jelek szerint mégis egyre több kutatás sejteti azt, hogy a szervezetben hosszútávon komoly károkat tud okozni.

Egy 2015-ös eset éppen a wifi miatt ítélt kártérítést egy beteg embernek.

Sokan arra alapozták a wifi káros sugárzásáról szóló híreket, hogy tapasztalni lehet, hogy a wifi közelében sokkal gyakrabban tör rá migrén az emberekre, vagy kezd el fájni a fejük.

Az általa keltett elektromos mező egyeseket annyira zavarhat, hogy émelygést is éreznek, valamint mentális teljesítőképességük csökkenhet.

Ez nem csak az 5G wifinél fordul elő, hanem a korábbi hálózatoknál, a 4G és 3G alapú rendszereknél is.

Azonban a szakértők szerint az 5G hálózat annyira erős lehet, hogy belátható időn - 10-15 éven belül - jelentősen nőhet majd a daganatos - főleg agydaganatos - megbetegedések száma.

Sokan azt is eleve riasztónak tartják, hogy a wifi hatásai nem lettek egyáltalán vizsgálva és tesztelve, mert az előző rendszerekből indultak ki, holott már ott is rengeteg aggály merült fel. Fontos emlékeztetni mindenkit, hogy nem csak kifejezetten a wifire vonatkozik ez az aggasztó tendencia és gyanú, hanem általánosságban véve az 5G hálózatokra.

Nemrég egy tanulmány mutatta ki megfelelően dokumentált tehát bizonyított módon, hogy az 5G által is használt sugárzás hosszabb távon képes előidézni a rákot, legalábbis jelentősen növelheti annak kockázatát.

A téma kapcsán egy riporter elhallgattatása is elég gyanús volt.

A Bloomberg Newsnak dolgozó Todd Shields riporter ugyanis többször erősen bírálta a technológiát Amerikában bevezető FCC-t, mire megfenyegették őt, hogy szakmailag teljesen el fogják hitelteleníteni, ha nem hagyja abba a szerintük "alaptalan" vádaskodásait.

Sokan vélik úgy, hogy léteznek különféle tanulmányok, amiket a nagy mobilgyártók, és mobilhálózati cégek készítettek, mintegy "őszinte tanulmányként", tehát tudnak a komoly egészségügyi kockázatról, de nem érdekli őket.

Ha valóban így van, nagyon-nagyon vigyáznunk kell a jövőben ezekkel a hálózatokkal, és az új, modern technológiákkal.

Talán mire kiderül, hogy valóban bajt okoz, már késő lesz, mert több generációnyi társadalom betegedhet meg.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás feltáró egészség megelőzés


Megtekintések száma: 226665





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet