Bizarr élőlényt fogott egy halász Mexikó közelében!

2017. szeptember 8., péntek




Senki sem tudja azonosítani. Egyesek szerint mutáns, mások szerint földönkívüli eredetű.

Nem mindennap kreatúrát fogott ki a tengerből egy halász Mexikó partjaitól nem messze. A szokatlan alakú hal, vagyis tengeri élőlény bőre ugyanis rózsaszín, mint az emberé, és szemmel láthatóan nem borítja a testét pikkely.

Sőt, a halász elmondása szerint a bőrének tapintása is olyan volt, mintha egy ember bőrét fogná.

A lénynek feketés-zöldes szeme volt, apró tűfogai, és szokatlan, halaktól eltérő alakja és felépítése.

A halász nem tudta, hogy mit is fogott, ezért több fotót is készített a lényről, hátha valaki meg tudja mondani a képek alapján.

Amikor feltöltötte ezeket a világhálóra, az emberek teljesen elképedtek.

Sem a biológusok sem az oceanológusok nem tudták, hogy pontosan mi ez. "Soha nemláttunk még ehhez foghatót" - jelentette ki az egyik.

Míg egyesek eszerint valamiféle mutáció eredménye lehet ez az élőlény - talán épp Fukusima eredménye - addig mások meg vannak róla győződve, hogy a hal földönkívüli eredetű.

Korábban már találtak ehhez hasonlóan megmagyarázhatatlan eredetű halat a tengerekben. Akkor egy tetotválásszerű mintát viselő halat halásztak ki a vízből.

A testét különféle nonfiguratív ábrák borították, melyek mintha bele lettek volna "égetve" a hal pikkelyeibe. Az is felmerült, hogy talán egy eddig fel nem fedezett faj első példánya.

Mint ahogyan abban az esetben is, úgy ebben az esetben sincs fogalma senkinek arról, hogy mivel van dolgunk. Egyre több lenne a mutáns a rendkívül mérgező tengerekben?

vagy pedig földönkívüli élőlények lepték el a világóceánokat?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen bizarr rejtélyke


Megtekintések száma: 82461





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet