Bizarr esemény Ausztráliában - kengurunak húzott be egyet a kutyáját védelmező férfi

2017. február 8., szerda




Az esetről videó felvétel is készült. A szakértők szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb baj.

Hihetetlen hogy mik meg nem tudnak történni az emberrel egy egyszerű park túra során. Egy férfi nagyon komoly összetűzésbe került ugyanis egy kenguruval, mely megfogta kutyáját.

A férfi úgy gondolta, egyetlen kiút van, hogy megmentse kutyáját, mielőtt az állat nagyobb kárt tenne benne, és egyszerűen lezavart neki egy hatalmas pofont.

Hogy mi történt azután, azt a videón is láthatod. AZ eset kapcsán egyénként vizsgálat is indult, mert többen fel voltak háborodva a férfi reakcióján.

Ugyanakkor sokan éppen a férfi pártján vannak, ugyanis a kenguru elképesztően veszélyes volt, ez a videón is nagyon jól látszik.

A kenguruszakértők elmondták az incidens kapcsán, hogy ezek az állatok képesek más élőlények szemét kikaparni támadás közben, rúgásuk pedig olyan erejű lehet, mint egy lóé, vagyis könnyen halálossá válhat, ha jól betalál.

Greig Tonkins nagyon meglepődött és megrémült, amikor észrevette, hogy a közelben lévő egyik hím kenguru megragadja kutyáját.

Elmondása szerint nem gondolkodott, odarohant, és megtámadta az állatot, hogy ne legyen nagyobb baj.

A kenguru alaposan meglepődött a pofon után, és bár még egy ideig támadásra készen állt a férfivel szemben, végül visszavonulót fújt.

A szakértő azt is elmondta, hogy a kenguruk gyakran küzdenek meg a rájuk támadó dingókkal. A felvételen látható kenguru valószínűleg azért támadt a kutyára, mert dingónak vélte és attól tartott, hogy rá vadászik.

Éppen ezért nem értenek sokan egyet a férfi cselekedetével, ugyanakkor azt elismerik, hogy elkerülhetetlen volt, mert lehet, hogyha nem teszi, akkor kutyája életébe kerülhetett volna az eset.

Ha szerinted is igaza volt a férfinek, és jogos volt a pofon, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség vicces humoros humor


Megtekintések száma: 39804





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet