Bizarr: Gyűrűk-ura figurához imádkozott egy brazil nagymama

2017. január 6., péntek




Egész végig azt hitte, hogy Szent Antalhoz imádkozik, de helyette Völgyzugoly urához, Elrondhoz imádkozott.

Történnek még a világban bizarr, már-már megmosolyogtató dolgok. A mostani is épp ilyen Egy idős, brazil nagymama ugyanis az egyik Gyűrűk ura szereplőbe vetette minden hitét.

Szó szerint, ugyanis egy olyan aprócska figurához fohászkodott nap, mint nap, amiről véggi azt hitte, hogy Páduai Szent Antalt ábrázolja.

Már önmagában ez a tény is megmosolyogtatja az embert, azonban ki sem derült volna, ha a hölgy egyik unokája nem osztja meg a fényképét a figurának.

Ekkor írtak neki többen kommentet és üzenetet, hogy a figura, amiről a kép készült, valójában nem Szent Antal, hanem Elrond, Völgyzugoly ura.

Elrond is nagyhatalmú vezető, és hátha a fohászaink is meghallgattatásra lelnek nála, de azért a brazil nagymama egészen biztosan ledöbbent, hogy hamis lóra tett, amikor a minden hitét belévetette, és naphosszakat fohászkodott neki.

Elrond egy igazi tünde volt, ráadásul nem is volt halandó, és ha úgy nézzük, csodatévő is. Mélyen tiszteletben tartott ember, akárcsak Szent Antal, talán ez zavarhatta meg a nénit.

Egy biztos: a döbbenet mellett az egész internet ezen kacag most!

érdekes érdekesség vicces humoros


Megtekintések száma: 49104





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet