Bizarr, interdimenzionális lényt rögzítettek egy mobiltelefonos felvételen?

2017. augusztus 22., kedd




Ijesztő felvétel kering a neten, emly alaposan megdöbbentett mindenkit. Egy mobiltelefonnan készített kamerás felvételen ugyansi valami olyan dolog tűnik fel, mely egyáltalán nem tűnik eviláginak.

Olyan, mintha egy interdimenzionális lény lenne.

Egy olyan entitás, mely képes átjárni egyes világok között, így a mi valóságunkban is tud egyfajta szellemként manifesztálódni.

A különböző világok léte egyébként összefügg a multiverzummal. Ez pedig felveti azt a lehetőséget is, hogy a túlvilág talán nem más, mint egy másik univerzum, vagy egy alternatív dimenzió.

Tisztán látható a lény arca, és szemei. Meglehetősen fenyegető a tekintete, így alapvetően nagyon sokakban riadalmat keltett, és folyamatosan, szinte futótűzként kezdett el elterjedni a neten.

Szerintetek mi látható a videón? valóban egy démoni entitás? Egy interdimenzionális utazó? Vagy csak egy egyszerű átverés?

Bárhogy is, nagyon sokan hisznek abban, hogy nem vagyunk egyedül a saját valóságunkban. Ez pedig azt jelenti, hogy ezek a lények más dimenziókból átjárhatnak a mi világunkba, és ki tudja, mire lehetnek képesek...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek megmagyarázhatatlan bizarr öszeesküvés


Megtekintések száma: 100662





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet