Bizarr légköri anomália telepedett le Georgia városára

2017. szeptember 5., kedd




A helyiek közül voltak, akik pánikba estek. Az, akik látták a képeket, teljesen ledöbbentek, ahogyan ez a rejtélyes valami rátelepedett a tájra. A HAARP demonstrációja volt?

Hátborzongatók azok a képek, melyek azokról az apokaliptikus, ködszerű felhőkről készültek, melyek Georgia régiójára telepedtek rá.

A vidéket egy az egyben ellepték ezek a hatalmas, majdnem egy kilométer vastagságú felhők.

Nagyon sokan azt gondolták eleinte a jelenség kapcsán, hogy a napvilágot látott képek valójában fotómanipulációk.

Azonban a helyszínről több videófelvétel is készült. Ezek a maguk valójában mutatták meg ezeket a riasztó felhőket, melyeket a helyiek némelyike sem tudott mire vélni.

"Olyan volt, mintha elérkezett volna az apokalipszis." - mesélte egy a városban élő férfi, aki a saját szemeivel látta a bizarr égi jelenséget.

A fotók nagy része Hinesville-nél készült augusztus 31-én.

A felhők alja extrém mértékben sötét volt, míg a tetejük világos. Így keltették azt a furcsa hatást, mintha csak egy gigantikus, riaszt ködoszlop telepedett volna rá a vidékre.

Egyesek szerint az égi jelenség bár természetes jelenség volt, tehát nem az ufók műve, mégis úgy vélik, errefelé ezek a jelenségek nem szokványosak.

Valamilyen erő által lett létrehozva ez a felhőrendszer.

Az összeesküvés elméletek szerint nem másról van szó, mint magáról a HAARP rendszerről. A HAARP időjárás manipulációja az ionoszférában ugyanis olyan változásokat hoz, melyek létrehozhatnak furcsa alakú felhőket.

Az elmúlt években számtalan olyan furcsa felhőformát érzékeltek már a Föld légkörében, melyekről korábban nem tudtunk és nem léteztek róluk megfigyelések sem. A HAARP által létrehozott felhőfajtákat be is vezették a felhőatlaszba.

Ha ez így van, és a Hinesville feletti bizarr felhőket is a HAARP okozta, akkor már régen megindult a globális időjárás manipuláló program.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr haarp


Megtekintések száma: 62436





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet