Bizarr lény jött a világra Dél-Afrikában: senki sem tudja, hogy mi ez!

2017. június 25., vasárnap




A genetikai vizsgálatok eredményei csak még jobban összezavarták a tudósokat… Nézd meg mi is ez, és mit mondanak róla az orvosok!

Dél-Afrikának a keleti tartományában egy kis faluban valami olyan hátborzongató dolog jött a világra, amiről internet szerte tanakodnak az emberek.

Ez a csúfság ugyanis félig úgy néz ki, mint egy ember, félig meg, mint egy bárány.

A falu, ahol ez a valami világra jött, nagyon sokan babonások, és egyenesen azt tartják, hogy a sátán küldte le a Földre.

Az alig 4000 fős falucska lakossága azelőtt mg soha nem látott ilyet, és senki sem tudja, pontosan micsoda lehet, és mi lehet az oka, hogy így született. természetesen pánik tört ki, és mihamarabbi tudományos vizsgálatokat követeltek.

A helyi biológus csapat le is foglalta a testet, hogy vizsgálatoknak vessék alá. vettek szövetmintákat, nyál és bélmintákat a lényből, melyből kinyerték a teljes genetikai kódját.

A vizsgálatokat végző orvos, Dr. Lubabalo Mrwebi elmondta, hogy az előzetes külső jegyek alapján bár félig embernek néz ki, valójában nem találtak rajta ténylegesen emberi jegyeket.

Azt is elmondta, hogy korábban látott ugyan már hasonló deformitásokkal született bárányt, melyet a születés egy adott szakaszában összeszedett vírusos fertőzés és láz okozott, de ez a lény sok tekintetben más.

A helyiek egy része között az a hír terjedt el, hogy ez a valami egy emberi lény és egy állat - bárány - keresztezésével jött valahogy létre.

A kutatók szerint nem fejlődhetett volna ki belőle egy életképes egyed, mivel a bárányoknak 28 pár kromoszómájuk van, míg az embernek 23 pár. Ez pedig nem összeegyeztethető egymással sokak szerint.

A boncolás és a maradék vizsgálatok elvégzése után publikálni fogják az eredményeket, és közölni fogják a lakossággal is széles körben, hogy mire jutottak, akik egyébként nagyon félnek, mivel a környéken rengeteg legenda és mendemonda kering különféle boszorkánysághoz köthető rituálékról...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr genetika ijesztő


Megtekintések száma: 294887





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet