Bizarr, már-már rémálomba illő csúszómászót fedeztek fel

2016. október 25., kedd




Elképesztően csúnya és groteszk élőlényt fedeztek fel Sierra Nevada egyik barlangjában, valahol Spanyolországban. Soha nem találnád ki, hány lába, és pénisze van a lénynek!

Igazi különlegességet fedeztek fel nemrég Spanyolországban. Az eredetileg egy Sierra Nevadai barlang mélyéről előkerült valami első ránézésre egy bizarr torzszülött.

Azonban a kreatúra nem valamiféle mutáció eredménye: ez egy létező új faj, melynek ez az első felfedezett egyede.

Az illacme tobiniről nem sokat lehet még tudni, de annyi bizonyos, hogy ez egy rovarfajta, és olyan elképesztő testi adottságokkal rendelkezik, ami még leírva is megdöbbentő.

Ennek a csúszómászónak 4 pénisze van, 200 méregmirigye, és legalább 414 apró lába.

A Spanyolországban található Granada területén lévő Sequoia nemzeti park egyik barlangjában találtak rá a lényre. Először nem is tudták, hogy mi az, éppen ezért biológusok is megvizsgálták, hogy több derüljön ki.

Akkor még nem is sejtették, csak később döbbentek rá, hogy ez egy teljesen új faj első példánya.

Az állat nagy rokonságot mutat más, hasonló kinézetű fajjal, többek között az illacme penipes nevezetűvel, mely jelenleg a világrekord tartó is egyben, mivel ez a faj rendelkezik a legtöbb lábbal. Egész pontosan 750 lábat képes magán növeszteni.

Az új rovar felfedezésének dicsősége Dr. Jean Krejca biolgust illeti, ő találta meg, és azonosította ezt a bizarr, már-már groteszk fajt.

Külön érdekesség, hogy a rokonfajok képes selyem előállítására is, épp úgy, mint a selyemhernyók, azonban a most felfedezett fajta úgy tűnik, erre nem képes.

Ellenben kapásból négy pénisszel kompenzálja őt a biológia.

hihetetlen állatvilág bizarr


Megtekintések száma: 17545





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet