Bizarr objektum manőverezett a repülőgép mellett a Himalája felett

2017. július 29., szombat




Szerinted mi lehetett?

Egy bizarr videón jól látszik, amint egy korong alakú valami hirtelen megjelenik egy a Himalája hegyvonulatai felett haladó repülőgép mellett.

A szárny körül ólálkodó, többször érdekes manővert megtevő objektum láthatóan egy szerkezet, tehát valamilyen mesterségesen alkotott repülő tárgy, de ennél többet nem lehet kivenni a nem túl részletgazdag videón.

A korong alakú repülő jármű még meg is billegtette magát, mintha egyfajta jelzést akart volna a pilóta felé küldeni.

Ha valóban jelzés, vagy egyfajta figyelmeztetés volt, akkor talán soha nem tudjuk meg, hogy miért küldte. Pontosan senki sem tudja, hogy a Himalája melyik részén, és mikor készülhetett a videó.

Korábban számtalan elmélet látott arról napvilágot, hogy a Himalája hegyei között, és a Tibetet övező régióban számtalan alkalommal leszálltak már idegen űrhajók a múltban. Sőt, egyes legendák szerint a tibeti kolostorok egy része egykoron földönkívüli technológiát rejtett.

Hogy napjainkban is vannak-e földönkívüli látogatások a területen?

Nos, a helyiek egyre gyakrabban számolnak be a hegyek között vonuló bizarr fényekről, furcsa hangokról és lebegő korongokról. Ahogyan a világ egyre inkább ismert lesz a tudomány számára, úgy az idegenek egyre inkább visszaszorulnak a tengerek, óceánok mélyére.

Egy másik elmélet szerint ugyanis az óceánok alján rengeteg bázisuk van felépítve. Egy napon talán rájuk bukkanunk, és a felfedezés átírhatja az emberi történelmet is?

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 191058





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet