Bizarr régészeti bizonyítékok: A ma létező emberiség csak 13.000 éves?

2017. július 6., csütörtök




5 dolog bizonyíthatja az előző fejlett civilizáció egykori létét, egy globális kataklizma előtt, ami visszaküldött minket a kőkorszakba?

Lehetséges, hogy megvan a végső bizonyíték az előző emberiség létére.

12.980 évvel ezelőtt valami történt, mely minden elsöpört a bolygó felszínéről. Nem csak az élővilág 95%-át, hanem az addig élt ősi civilizációkat is, köztük azt a szuperfejlett civilizációt, mely az emberiség előtt az egyik legfejlettebb volt a bolygón.

Ezzel számtalan rendkívül érdekes és valós bizonyíték van. Összesen 5 nagyobb dolog bizonyítja, hogy ez így lehetett egyes tudósok szerint.

Az ősi civilizációk alapjaiban véve fejlettek volta, de voltak olyan ember előtti civilizációk leszármazottainak tekinthető népek, melyek fejlett, napjainkban alkalmazott technológiához hasonlatos rendszereket tudhattak magukénak.

Ezt a kataklizmát okolhatjuk azért, hogy mindent eltörölt a Földről, ami az előző emberiséggel kapcsolatos.

Az Antarktiszról kinyert jégminták szerint 2 kataklizmikus esemény is történt a Földön. Az egyik 12.980 évvel ezelőtt, a másik pedig 11.600 évvel ezelőtt. A minták között jól látható, hogy valami miatt hihetetlen mértékben megemelkedett a tengerek vízszintje a múltban.

Ez a kutató szerint feltételezhetően egy kozmikus ütközés miatt következett be, amit egy meteorit becsapódása okozott.

A másik fontos bizonyíték, hogy a Földön több kontinensen átívelően olyan rétegre bukkantak a geolgóusok, melyke ugyanazon összetételű ásványokból álltak, és földönkívüli eredetű héliumból, és egyéb maradványokból, ami egy kozmikus becsapódás tényét erősíti.

Ráadásul pont abban az időben pusztultak ki az Észak-Amerikai fajok, méghozzá jelentősen, több mint 70%-uk.

Sok állatot úgy találtak meg ezeken a területeken, hogy még étel volt a gyomrukban, és el voltak törve a lábaik a maradványok alapján, ami azt jelenti, hogy akár valamiféle kataklizma áldozatai is lehettek.

A harmadik nagy bizonyíték a Göbekli Tepe létezése. Ez a világ legrégebbi temploma, melyben ősi rituálékat végeztek. Ráadásul 7.000 évvel régebbi, mint a Stonehenge. Sokak szerint ez az egyik legelső építmény, amit felhúztak.

Ráadásul egy ősi kataklizmáról árulkodik az egyik oszlopán található dombormű, szintén 12.000 évvel ezelőttről körülbelül.

Érdekes, hogy a Göbekli Tepe egyes részei annyira régiek, hogy megelőzik a sumer civilizációt. Gondoljunk csak bele modern, fejlett építészt a sumer civilizáció előtt, melyek ma az egyik legelső civilizációnak tekintenek? Hogy lehet ez?

Sokak szerint hihetetlen elemi és technológiai erő és fejlettség kellett a tökéletes tájoláshoz a Göbekli Tepe monolitjai esetében. Erre pedig csak egy fejlett modern civilizáció lehetett képes.

A teória tehát felveti azt, hogy 13.000 évvel ezelőtt már létezett előttünk egy másik, hasonlóan fejlett emberi civilizáció, melyet eltörölt a 13.000 évvel ezelőtti űrből érkező kataklizma, mely globális özönvizet okozott.

De akkor hol lennének az előző emberiség romjai? A kábelek a Földben, az infrastruktúra, a városok, autók?

Nos, a teória szerint elég megnézni, hogy mennyi idő alatt bomlik le, esz meg az időt egy fémből készült tárgyat, vagy egy autót. Évszázadok alatt képes teljesen megsemmisülni a kalkulációk szerint. Itt pedig 13.000 évről beszélünk

Gondoljunk csak a Titanicra, melynek roncsának közel 70%-át fogja eltüntetni a víz alatt élő fémevő baktérium 2100-ra a számítások szerint.

Ráadásul a talaj vaskoncentrációja szintén azt igazolja, hogy hihetetlen mennyiségben keletkezhetett valahogyan vas 13.000 évvel ezelőtt világszerte.

Montana, Idaho, és Washington egyes területei pedig óriási törések, hullámzások nyomait viselik magukon, mintha valami hihetetlen mennyiségű víztömeg száguldott volna keresztül a felszínen.

Az Észak-Amerikai területeket sokkal vastagabban és sokkal nagyobb területen borította jégtakaró, ez párolgott el részben a légkörbe, részben vízpárává válva özönvízként végig hömpölyögve a szárazföldön.

Máshol hetekig, hónapokig tartó sőt eredményezett az űrszikla becsapódását követően.

Az sem lehet véletlen, hogy nem egy partközeli helyen a víz alatt masszív, régi ősi város romokat fedeztek fel, monolitikus műemlékekkel, piramisokkal és épületekkel.

Ezen ősi helyke ugyanis nem a víz alatt épültek meg, hanem egykoron - a kataklizma előtt - a felszín részei voltak.

Sokak szerint nagyon is elképzelhető a felvetett elmélet, és a bizonyítékok igen meggyőzőek. Ezesetben viszont az emberiség mindösszesen 13.000 éves...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen rejtélyek bizarr kataklizma özönvíz előző emebriség


Megtekintések száma: 207086





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet