Bizarr teória: a Titanic valójában el sem süllyedt?

2018. szeptember 3., hétfő




Az angol White Star Line hajótársaság Titanic nevű óriásgőzöse 1912 április 14-én 23.40-kor az Atlanti-óceánon jéghegynek ütközik és 2227 utassal a fedélzetén elsüllyed.

Talán egyetlen hajókatasztrófát sem övez ,annyi rejtély,legenda és pletyka mint amilyen az első világháborút két évvel megelőző Titanic tragédiája volt.

Az 1912. április 15.-én elsüllyedt óriás luxus hajó meglepetésre elmerült az Atlanti óceán közepén,amikor egy nagyobb jéghegynek ütközött. Ezzel megdőlt a sokak által sérthetetlennek és elsüllyedhetetlennek hitt hajóról kialakult álomkép,s a tragédiára visszavezethető okok egyre mélyebben bontakoztak ki,valamint ütköztek meg más álláspontokkal. 

Miért is süllyedt el a gőzös?

Egyáltalán, elsüllyedt-e?

Ugyanis az utóbbi időkben egyre többen állítják, hogy a katasztrófa meg sem történt... legalábbis nem úgy, ahogyan a történelem, megemlékezik róla.

A White Star Line a csőd szélén állt, ugyanis az Olympic nem kapott vízre szállási engedélyt. 

A Titanic testvére hat hónappal a tragédia előtt ütközött egy másik hajóval, és mivel nem tisztázódott, ki okozta a balesetet, nem fizetett a biztosító.

Az Olympic volt a Titanic legendás testvérhajója, és az ütközés következtében nagyon megsérült az orra, de a vízen maradt, mivel frontális ütközésről volt szó.

Eredetileg nem akartak senkit megölni a White Star Line fejesei, és semmit sem bíztak a véletlenre. Ez azt jelenti, hogy titokban elrendelték még azt is, hogy az SS California éppen véletlenül arra járjon, és más egyéb hajók.

Ezzel meg tudták volna menteni minden utas életét, és nem csak a cég renoméja nőtt volna, hogy mindenkit kimentettek, de mivel elsüllyedt volna a Titanic, a biztosító rengeteg pénzt fizetett volna.

Szerintetek tényleg így történhetett?

Van rá esély, hogy valójában nem is a Titanic süllyedt el?

Persze valójában még így is borzalmas volt ami történt, ugyanis a vállalat rengeteg embert küldött a biztos halálba ezzel, és ha tényleg így volt, az egyik legaljasabb húzást követték el...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek bizarr titanic törétnelem


Megtekintések száma: 47032





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet


Fatal error: Uncaught exception 'yii\web\HeadersAlreadySentException' with message 'Headers already sent in /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/filters/PageCache.php on line 259.' in /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php:366 Stack trace: #0 /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php(339): yii\web\Response->sendHeaders() #1 /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/ErrorHandler.php(135): yii\web\Response->send() #2 /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/base/ErrorHandler.php(262): yii\web\ErrorHandler->renderException(Object(yii\base\ErrorException)) #3 [internal function]: yii\base\ErrorHandler->handleFatalError() #4 {main} thrown in /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php on line 366