Bizarr véletlen, vagy szándékosan emelt műemlék az ősi isteneknek?

2020. december 26., szombat




Az Argentína - Santiago várostól arrébb megtalált szigetcsoporton elhelyezkedő anomália sokakat zavarba ejt.

Szkibák Zoltánnak köszönhetjük. Ő hívta fel a figyelmet egy rendkívül különös anomáliára, melyet a Google műholdas képein talált meg.

Az Argentínában, Santago városától nem messze találhatóak a Juan-Fernander szigetek, ahol nem csak ez, de ehhez hasonlóan számos más bizarr alakú képződmény megtalálható.

Első ránézésre talán nem is tűnik fel azonnal, amit látni kell. Ha azonban jobban megvizsgáljuk, egy ősi idegen képmása rajzolódik ki.

Egy olyan, feltételezhetően tudatosan "épített" domborműről van szó, mely gigantikus méretű, és bizonyosan nem a természet formálta.

Mint tudjuk, a régióban több olyan népcsoport is élt hajdanán, akik kapcsolatban lehettek ezekkel az égből érkezett istenekkel, és talán éppen az ő tiszteletükre emeltek ehhez hasonló monumentális alkotásokat. Érdekes, hogy minden ősi nép szinte kivétel nélkül készített olyan dolgokat, melyek csak nagy magasságokból, vagy csak az űrből láthatók.

Vajon ez véletlen lenne?

Hiszen ezekben ők maguk nem tudtak gyönyörködni. Egy olyan korban, ahol az ember nem ismerte a repülés technikáját.

De akkor mégis, kiknek, vagy kinek akartak ezzel tisztelegni, imponálni?

A kérdés természetesen költői, hisz mindenki tudja, hogy ősi idegenek voltak, léteztek, és rendszeresen látogattak minket, hogy egyengessék az emberiség útját a fejlődésben.

A szkeptikusok szerint csak a Google térkép készítő rendszerének egy pixelhibájáról van szó. Szerintük jól látszik, hogy szimmetrikusan tükrözte a program a felszíni formát, így jöhetett ki a földönkívüli dombormű.

De mi van, ha valójában is létezhetett, de az egyik fele már elveszett az idők folyamán? kevés objektum vagy anomália van, amit tükrözve egy értelmes formát kapunk. Véletlen lenne?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség ufó ufók idegen ősi idegenek idegene


Megtekintések száma: 237331





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet