Bizonyíték a reinkarnációra? Ez a 3 éves kisgyerek emlékszik az előző életére, és megnevezte egykori gyilkosát!

2022. január 23., vasárnap




Létezhet túlvilág? És az ember átléphet rajta? Mi a helyzet a reinkarnációval? Mi van, ha minden emberi lélek leszületett már akár többször is a Földre?

Míg egyesek ennek még az elvi lehetőségét is elvitatják, addig mások hisznek benne. Az azonban tagadhatatlan, hogy vannak olyan esetek, melyekre nincs más magyarázat, és a reinkarnációt bizonyíthatják.

Ott van a barrai gyermek esete a négyéves kisfiúnak, Cameronnak a története, aki azt állítja, hogy ő egy "barrai" gyerek, mert nem is olyan régen még egy gyönyörű skóciai szigeten, Barrán élt. Állítása szerint az előző neve Robertson volt.

Részletesen beszámolt arról, hogy milyen házban lakott, és milyenek voltak az őt körülvevő emberek, családtagok, rokonok, ismerősök. Édesapja például egy autóbalesetben hunyt el.

A történeteket a szülők először csak kitalációnak hitték.

A gyerek élénk fantáziájának tudták be. Egy idő után azonban ezek a beszámolók nem szűntek meg, sőt, egyre részletesebbekké váltak. Ekkor döntöttek úgy, hogy kutakodni kezdenek az ügyben. A megnevezett szigeten aztán megtalálták azt a házat, amelyre pontosan ráillett a kisgyerek leírása, valamint a család még életben lévő tagját - a kisfiú nővérét is.

A kisfiút később szembesítették szülei saját igazával. Elvitték a házhoz. A beszámolók szerint -rettenetesen megrázta a ház látványa.

Nemrégiben egy újabb hátborzongatóan kísérteties eset látott napvilágot, mely szintén a lékevándorlás tényét bizonyítja.

Egy 3 éves fiú ugyanis kristálytisztán emlékezett az előző életére. Sőt, még a gyilkosát is meg tudta nevezni - állítják.

Eleinte a szülők csak élénk fantáziára gyanakodtak, később valamiféle mentális betegségre. Aztán elkezdtek hinni neki...

A fiú azt mondta ugyanis, hogy az előző életében megölték őt. Még a pontos helyszínt is meg tudta mutatni, ahol őt elásták. A szülőket csak nem hagyta nyugodni a gondolat, és felúrták a helyszínt: a legnagyobb megdöbbenésükre meg is találtak egy csontvázat.

Később kiderült, meggyilkolták.

Baltával gyilkolták ugyanis meg, szemből egyetlen csapással. A 3 éves fiú arra is emlékezett, hová lett elrejtve a balta, azaz a gyilkos fegyver.

Végül a fegyver és a helyiek között való körbe kérdezés során meglett a gyilkos is, akit a fiúval és a gyilkosság tettével is szembesítettek. 

Ez volt az első és talán az eddigi egyetlen eset, mely során a túlvilági erők is egyértelműen hatással voltak a nyomozás végkimenetelére.

Azóta sem tudja senki sem, hogy a 3 éves fiú honnan tudta ezeket, így egyre többen fogadták el azt: hogy igen is, létezhet lélekvándorlás.

Vagyis ha valakin meghal, elképzelhető, hogy holnap egy másik testben, valahol egész máshol vagy épp a közelben születik újjá.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek túlvilág reinkarnáció megamgyarázhatatlan lélekvándorlás


Megtekintések száma: 233357





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet