Bizonyíték a túlvilág létezésére? Egy edzőteremben magától kezdett el mozogni a szobabicikli

2017. február 25., szombat




Ijesztő videó került fel a netre, melyen egy poltergeist jelenség látható. Az eset egy mexikói edzőteremben készült.

Időnként fel-felbukkannak olyan felvételek, amikre nincsen ésszerű, logikus magyarázat. Poltergeist jelenségek rendre történni szoktak a világban, de nagyon nehéz lencsevégre kapni őket.

Amikor viszont sikerül, mindenki szája tátva marad, és a szkeptikusok sem tudnak mit mondani, és végül nem találnak magyarázatot a történtekre.

A mostani videóval is valami hasonló a helyzet. Egy mexikói edzőteremben ugyanis olyan dolognak voltak a szemtanúi az ott lévők, amit aligha felejtenek el életük során.

Az egyik használaton kívüli szobabicikli ugyanis elkezdett menni. A pedálok elkezdtek egyenletesen forogni, mintha hajtotta volna őket valaki.

Azonban senki sem volt a helyszínen, és a videón látszik, hogy nem is átverésről van szó. Sok szkeptikus kereste a damilt, vagy valamilyen madzagot, hátha azzal van mozgatva a háttérben, de senki sem talált semmi ilyet.

Ráadásul a szemtanúk is azt állították egyöntetűen, hogy a bicikli pedáljai tényleg maguktól mozogtak.

Mások azt állítják, hogy a videó csak egy ügyes marketing fogás az edzőteremnek, azonban végül nem hozták nyilvánosságra hol történhetett pontosan, valamint nem éppen bizalomgerjesztő, ha poltegreist van jelen egy edzőteremben, így nem igazán lenne csábító indíték ilyennel reklámozni valamit.

Az eset kapcsán volt, aki viccesen megjegyezte, hogy még a túlvilágon is fontos egyeseknek az, hogy jó formában legyenek.

A viccek ellenére az eset igen komoly visszhangot kapott, és a videót alaposan meg fogják még vizsgálni különféle szakértők is.

Azok, akik hisznek a szellemvilágban, azt mondják, hogy ez a videó is egy bizonyíték a túlvilág létezésére.

Ha szerinted is poltergeist látható – vagy inkább érzékelhető – a felvételen, OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek megmagyarázhatatlan kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 43935





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet