Biztonsági kamerát állított fel, és hátborzongató dolgot látott rajta

2019. augusztus 15., csütörtök




Egy nő a kertjében felállított kamera felvételén vette észre a bizarr paranormális jelenséget.

Priscilla Boatman 35 éves anyukaként nem gondolta volna, hogy valaha olyan esemény részese lesz, mely valósággal horrorfilmbe illő.

Most azonban úgy hiszi, hogy egy túlvilági átjárót fedezett fel, vagy legalábbis ennek bizonyítékait.

Az egész azzal kezdődött, hogy időnként megviccelték az utóbbi időben, ezért elhatározta, hogy egy biztonsági kamerát tesz ki az udvarra, mert félt, hogy egyszer be is fognak törni majd a lakásába, és nem csak szórakozni akarnak vele.

Hívott egy biztonsági szolgálatot, akikkel felhelyeztette a kamerát, majd ezután figyelte, minden nap megnézte a felvételeket, nem-e lát valakit rajta.

Azonban ez egyik ilyen felvételen valami nagyon hátborzongató dologra lett figyelmet. Ugyanis a fölből két láb csonkja állt ki. Jól áthatóan valamiféle nadrág, vagy farmer is volt rajta, és teljesen érthetetlen, hogyan került oda.

"Eredetileg egy éve lett felállítva a kamera, mert néhány fiatal mindig ide szemeltelt, és ezt akartam elkerülni és megfigyelni a kamerával" - állította Priscilla.

Amit azonban tapasztalt, az minden képzeletét felülmúlta. A két kiálló láb egyértelműen ott volt a felvételen, egyszerűen azt nem manipulálhatta senki.

Ami még ennél is ijesztőbb volt: másnap a nő kutyája nagyon izgatottan rohant az udvarnak ezen részére, és nyugtalanítóan viselkedett, mintha valami nagyon elvonná a figyelmét.

Senki sem tudja, mi lehetett ez a jelenés, de a nő úgy sejti, hogy egy túlvilági átjáróra bukkanhatott, legalábbis más szerinte nem magyarázza a földből kiálló lábcsonkok rejtélyét.

Ilyen, és ehhez hasonló átjárók időnként képesek nyílni egyes családi házakban, illetve azok közelében, amelyeken keresztül halott lelkek tudnak beáramlani a világunkba.

Egyelőre Priscilla nem érzékelt egyéb paranormális jelenséget, de időnként már átfutott az agyán az a különös érzés, hogy talán figyelik. Még akkor is, mikor egyedül tartózkodik a házban.

A feltöltött videó kapcsán többen megjegyezték, hogy talán valakit egyszer eláshattak a kertben, és ezért látható egy lábcsonk szellemszerű manifesztációja a videón.

A túlvilágról talán így próbálnak üzenni, és felgöngyölíteni egy megoldatlan gyilkosságot, vagy eltűnést.

kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek paranornál


Megtekintések száma: 288524





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet