Bob Dean kitálalt: földönkívüli fajok segítenek túljutni az emberiség jelenlegi, kritikus időszakán!

2022. január 23., vasárnap




Megdöbbentő dolgokat állított az amerikai hadseregben szolgált, nyugalmazott törzsőrmester!

Robert O. Dean nem akármivel állt elő a közvélemény számára. Azt állítja, hogy olyan titkos dokumentumok fordultak mega kezei között, melyek bizonyítják az idegenek létezését itt a Földön.

Ezek szigorúan titkos anyagok voltak, és kozmikus információkat is tartalmaztak az idegenek jóvoltából.

Az egyik dokumentum egy több száz oldalas jelentés volt a NATO által az idegenekről. Ez a titkos NATO jelentés arra jutott az 1974-es információk alapján, hogy nem is egy, hanem több földönkívüli civilizáció látogatja rendszeresen a Földet.

Sőt, szemmel is tartják az emberiséget, megfigyelés alatt vagyunk.

Dean állítja - a dokumentumok tanulsága alapján legalább 12 faj ismert itt a Földön, amik rejtett kolóniákban élnek, főleg az elhagyatott régiókban Afrikában és az óceánok mélyén, valamint a Déli-Sarkon.

Bob Dean az alábbi interjúban az ECETI programról és azokról a földönkívüliekről nyilatkozik, akik titokban együttműködnek az emberiséggel annak érdekében, hogy túljussunk a jelenlegi veszélyes fejlődési periódusunkon, hogy egy békés galaktikus fajjá válhassunk anélkül, hogy elpusztítanánk magunkat és a Földet.

Korábban már több ízben felmerült az is, hogy az idegenek még az emberiség áltla épített erőműveket is felügyelik valamilyen szinten.

Az elmúlt 40 évben atomkomplexumokban, és ehhez hasonló létesítményekben szolgáló tiszteket, munkásokat, vezetőket kérdezték arról, hogy tapasztaltak-e furcsaságokat, szokatlan dolgokat a pályájuk során.

Legnagyobb megdöbbenésükre a megkérdezettek elég nagy százaléka azt válaszolta, hogy látott különböző dolgokat azalatt, míg ilyen helyen szolgáltak.

A legtöbb eset még a hidegháborúban történt, azonban utána és napjainkban is rengeteg olyan észlelésről számoltak be, amikor azonosítatlan objektumot pillantottak meg az erőművek közvetlen közelében.

Ellenőriznek minket, nehogy buta civilizációs lépést tegyünk. Védelmezik a reaktorokat, mert mi emberek vagyunk, hibázunk, és még akkor is képesek vagyunk katasztrófát előidézni, amikor nincs háború, lásd Csernobil.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 90181





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet