Borzalmas és bizarr: levágatta az orrát, és vörösre tetováltatta arcát,

2020. szeptember 14., hétfő




Mindemellett a szemgolyóját is feketére változtatta az a férfi, akinek az volt a rögeszméje, hogy Amerika kapitány legfőbb ellenségére, Vörös koponyára hasonlítson. Felkavaró képek következnek!

Egyes embereknek időnként bizarr, nyugtalanító rögeszméi vannak. Persze nem arról van szó, hogy ne lehetne az embernek olyan hobbija, vagy szenvedélye, amilyet csak szeretne. Azonban vannak olyan karakterek, akik hajlamosak túllőni a célon.

Henry Rodriguez esete is éppen egy ilyen, a jó ízlést erősen megbotránkoztató dologról, már-már rögeszméről szól.

A férfi ugyanis 11 millió forintot költött arra, hogy úgy nézhessen ki, mint Red skull –Vörös koponya – az Amerika kapitányból.

Amerika kapitány eddig legádázabb ellenségéről van szó, aki úgy néz ki, mint egy vérben úszó koponya melyről nem sokkal azelőtt nyúzták le a bőrt.

A férfi teljesen szerelmes lett a gondolatba, hogy ő is így szeretne kinézni, ezért mindent elkövetett, ahogyan azt a képeken is láthatod, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint ő. 

Ellentétben a Vörös koponyát játszó színésszel, ő azonban tartós végeredményt akart, ami egy egész életen át végigkíséri.

Éppen ezért levágatta orrát, majd vörösre tetováltatta az arcát, és bőr alá helyezett ékszerekkel torzította el az egész ábrázatát.

A legfélelmetesebb azonban az volt az egészben, amikor kitalálta, hogy a szemgolyóját is feketére tetováltatja.

Henrynek van egy 3 éves fia, Aaron, akit látszólag nem zavar apja külseje, noha midben jó ízlésű ember megijedne, ha az utcán találkozna vele alkonyatkor, vagy késő éjszaka.

Elmondása szerint az emberek a műtétek befejezte óta folyamatosan megbámulják, rengetegen megijednek tőle, de őt ez nem zavarja, mert arra hasonlíthat, akire a legjobban szeretett volna.

Úgy érzi, hogy ezzel egyfajta álom teljesült, és semmi pénzért nem csinálná vissza a drága és fájdalmat, olykor nagyon bizarr műtéteket.

hihetetlen bizarr ijesztő hihetetlen emberek durva


Megtekintések száma: 165500





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet