Borzalmas: ÍME, a Wifi sugárzás káros hatásai, sosem mutatták be még ilyen látványosan!

2019. augusztus 28., szerda




Nem csoda, hogy sok kutatás állítja, rákot okoz!

Tudtad, hogy a Wifi nem éppen az emberiség legegészségesebb - bár kétségkívül hasznos - találmánya?

Egyre több olyan tanulmány lát ugyanis napvilágot, mely kimutatta, hogy a wifinek hihetetlenül nagy az egészségromboló hatása.

Sokan csak egyfajta csendes gyilkosként hívják. Volt olyan ügy, ahol egy illető pert nyert, mert bebizonyította, hogy súlyos betegsége a wifi sugárzástól lép fel. Az ő esetét orvostudományilag is igazolták.

Mára már több mint 200 tudós állítja, hogy bizonyosan megvan a kapcsolat a wifi és a rák között.

Egy friss petícióban kérik az ENSZ-től, hogy a szervezet segítsen megvédeni az embereket a vezeték nélküli, rádióhullámokkal dolgozó eszközök (telefonok, táblagépek, hordozható számítógépek) káros sugárzásaitól.

A kutatók szerint az átjátszótornyok és a wifi-egységek károsítják a sejteket és a DNS-t, rákot, illetve légzési és keringési betegségeket okozhatnak.

A szakma régóta vitatkozik a témában, és természetesen a nagy IT-cégek és mobilgyártók által finanszírozott kutatások szerint a sugarak nem károsak, megszépítik a lelket és a bőrt, ergo nem veszélyesek az emberre.

Fogalmunk sincs egyelpre, lesz-e foganatja a mostani petíciónak, az viszont biztos, hogy éppen az efféle nagy kérdések eldöntésére tartjuk az ENSZ-t.

A kétszáz aláíró egyébként 39 országból verődött össze; a legtöbbjük amerikai, olasz, török és dél-koreai, magyar nincs köztük.

Egy látványos videó került fel a netre, mely minden eddiginél durvábban szemlélteti a wifi káros hatásait.

Ha ezt megnézed, lehet, hogy azonnal kikapcsolod a wifit a lakásban, és inkább kábelekkel fogod megoldani az otthoni internetelérést...

A videóban kerti zsázsa magokat tettek ki wifi sugárzásnak. Nézd meg a videót, egyértelművé válik számodra a végeredmény...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró egészség megelőzés wifi


Megtekintések száma: 138484





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet