Borzalmas látvány fogadta egy mélykúti tanyán az állatvédőket! Az állatkínzó férfi kerítésléccel támadt rájuk!

2017. augusztus 1., kedd




Mivel nem kaptak enni, a legyengült birkákat és lovakat falták fel a kutyák. Sokkoló részletek, felkavaró képek. OSZD MEG, ha te is ellene vagy az állatkínzásnak.

Ha van Földi pokol egy állat számára, akkor az minden bizonnyal az a mélykúti tanya lehetett, melynek tulajdonosánál egészen biztosan megáll az állatkínzási vád, de most már más is, ugyanis az RTL híradó stábjára is rátámadt egy kerítésléccel, és fenyegetőzött is.

Borzalmas volt, amit találtak a hatóságok és a stáb, amit nem szívesen mutattak meg a kamera előtt sem.

Egy helyi szomszéd és a környék béliek hívták ki a hatóságokat, mert már elviselhetetlen volt a tanya körüli bűz. Először még arra gyanakodtak az ijedt helyiek, hogy talán emberi tetemek bűzlenek ennyire.

Kiderült, hogy állatok voltak elpusztulva a tanyán, de tucatszámra. A jelek szerint szinte mind éhen halt, és egyszerűen felfalták a szintén a tanyán tartott - sőt, még tenyésztett - éhes kutyák.

Az RTL Híradó operatőrét kerítésléccel próbálta megdobni annak a tanyának a tulajdonosa, akinek a telkén tucatjával haltak éhen és szomjan az állatok.

Ne engem fotózzanak, mert így dobok egy izét mindjárt a fejére" - fenyegetőzött a gazda, majd repült a léc.

A tanya kutyái annyira féltek az embertől, hogy nagyon nehéz volt őket befogni. Kutyák ették az állatok tetemét, annyira ki voltak éhezve. Olyan volt, mint egy igazi pokol itt, a Földön.

Révai Ildikó civil lómentő még azt is elmondta, hogy ő bár napi szinten jár haszonállatokat menteni, ilyen állapotokkal és látvánnyal soha életében nem találkozott.

Forrás: RTL klub

Találtak a tanyán egy olyan lovat is, mely úgy nézett ki, mint egy csikó, pedig már hároméves is elmúlt... A szakértők szerint annyira éheztették, hogy visszamaradt a fejlődésben, ezért néz ki így. A kutyákat pedig egy ürülékkel teli házban szaporította, szintén étlen-szomjan.

Természetesen a hatóságok befogták az összes állatot, és le is foglalták őket. Az a legfelháborítóbb az egészben, hogy a tanya tulajdonosa nem először keveredik ilyen vádba, mégis szabadlábon hagyták egyszer.

Forrás: RTL klub

Akkor 40 lesoványodott lovat találtak, és több tucat tetemet. Már akkor el kellett volna kapni, és jól megbüntetni sokak szerint, és nem kellett volna megvárni, hogy ez a mostani eset bekövetkezzen.

Vajon most elnyeri méltó büntetését?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bűnügy botrány felháborító állatkínzás


Megtekintések száma: 46764





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet