Borzalmas: sötét pincében ásta el nagybátyja a 17 éves lányt: rettenetesen sötét titkot vallott be a férfi!

2018. június 12., kedd




Szülei 11 évig keresték azt a lányt, akinek 2007. május 16-án veszett nyoma Rezi településen. Nagybátyja úgy tett, mintha részt venne a keresésben, de most megtört és elismerte a gyilkosságot – írja a police.hu.

A 17 éves lány 2007-ben nem tért haza tanítás után, szülei jelentették eltűnését a rendőrségen, és mindent megmozgattak azért, hogy megtalálják gyereküket. 

A keszthelyi nyomozók kihallgatták a lány osztálytársait, baráti körét, családtagjait, teljeskörűen feltérképezték kapcsolatrendszerét, és személyiségéről is megfelelő képet alkottak. 

Egy tanú látta, hogy nem száll fel, hanem elmegy az iskola felé tartó távolsági busz mellett, más egy autóba látta beszállni.

Idén májusban a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztályának nyomozói vették kezükbe a lány eltűnésének az ügyét, egy már nyugállományú alezredes is segítve a munkát. Idén májusban újra kihallgatták azokat, akikről úgy gondolták, hogy tudhatnak valamit a fiatal eltűnéséről. 

Ekkor a baráti körhöz tartozók egyike elmondta, hogy egyszer szemtanúja volt egy olyan jelenetnek, amikor a lány nagybátyja pénzt adott át unokahúgának. 

Elmondta azt is, hogy furcsállotta a pénzátadás körülményeit, túlzottan bizalmaskodónak és intimnek találta, ahogyan a nagybácsi a lánnyal viselkedett.

Május 30-án védője jelenlétében kihallgatták a 48 éves B. Jánost. A férfi – bár 11 évig látszólag a családdal közösen kereste unokahúgát – végül bevallotta, hogy ő ölte meg. 

Részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy zsineggel megfojtotta áldozatát. Kihallgatásán azt kérte, hogy ne kelljen abba a házba kimennie, ami jelenleg is családjának tulajdonát képezi. 

Teljes pontossággal elmondta azonban, hogy hova rejtette a holttestet 2007-ben.

A férfi 2007-ben az ingatlan egyik különálló lakrészében lakott. A lány holttestét a pincében elásta, arra egy bútorlapot és egy szekrényt helyezett. A nyomozók a vallomása után megtalálták a csontvázat.

A férfi elmondta, hogy a lány az eltűnés napján meglátogatta őt, és pár ezer forintot kért tőle. Amikor ő ezt megtagadta, unokahúga elhagyta a házat, azonban később ismét visszatért, és még nagyobb összeget követelt. Később azt is elmondta, hogy a lány öngyilkos akart lenni, bár arra, hogy ezt miért tette volna, nem adott magyarázatot. 

Kettesben az ágyon ülve beszélgettek, a lány leszedett a ruhájáról egy zsinórt, majd a saját nyakába akasztotta. Állítása szerint innentől nem sok mindenre emlékszik, a következő tiszta képe az, hogy unokahúga holtan fekszik mellette az ágyon. Ezután a holttestet a pincébe húzta és elásta.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 16252





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet