Botrányos tervük van a világ megváltoztatására a Rothschildeknek!

2017. június 29., csütörtök




Több évtizede mesterkednek rajta, az elkövetkező években valóssággá válhat.

A Rothschild család mind a mai napig az egyik legbefolyásosabb családnak számít, és gyakran hozzák összefüggésbe különféle összeesküvés elméletekkel, teóriákkal.

Azonban az összeesküvés elméletek egy jó része maga a valóság, ugyanis a család meglehetősen furcsa történelmi múlttal rendelkezik, ráadásul bizonyítottan rengeteg vér tapad a kezükhöz.

Minimum több millió, de egyes becslések szerint még ennél is jóval több, mivel a világháborúk is az ő nevükhöz fűződnek, ezzel pedig több emberi élet kioltásáért felelnek, mint a náci rezsim rémuralma alatt ámokfutó Adolf Hitler.

Hihetetlen, és sokak szerint mesterkélt módon a háborúban szerezték a legnagyobb anyagi befolyást, nem véletlenül érte meg nekik több millió zsidó halála, és a szuperhatalmak egymásnak feszülése.

Mindemellett a nagyobb gazdasági válságokat a vállalkozásaik sorra megúszták, így a 2008-as válságot is.

Sokak szerint a Rothschild dinasztia egyik legfőbb terve kezdetektől az egyik legnagyobb gazdasági "vállalkozás", az Új világrend létrehozása volt.

Ha ugyanis létejönne az Új világrend, akkor egyetlen központi helyen, egy óriási központi bankrendszerben összpontosulhatna a világhatalmi elit vagyona, mellyel 12 családdal együtt osztoznának.

Ez jelentené a világ vagyonának 96%-át. A maradék 4%-ot osztanák szét a pórnép között, akik nekik dolgoznának éber állapotú agymosott rabszolgaként.

A világháborúk nem véletlenül történtek meg a történelem folyamán. A kirobbantó ok maga a Rothschild-ház volt.

A belső források szerint 3 világháború szükséges Rothschildok szerint az Új világrend létrehozásához.

I. Világháború célja a cári Oroszország megdöntése olyan rendszer kialakítása, amit az illuminátusok és ügynökeik irányítanak.

II. Világháború a német nacionalisták és a cionisták között, ami elvezet Izrael állam megalapításához.

III. Világháború a cionisták és az arabok között, az egész világra kiterjedően, az emberek kiábránduljanak mindenből és elfogadják a szabadkőműves rendet- majd a világkormányt és annak fejét az Antikrisztust.

Vagyis a fő cél jelenleg a harmadik világháború valamilyen úton-módon való kirobbantása, ami biztosítaná számukra azt, hogy a vagyonukat még jobban felhizlalják, valamint a hatalmat egyetlen világkormány birtokolja, mely felett óriási gazdasági és politikai befolyással rendelkeznének.

Ez lenne az a totalitárius világállam, melynek létrejöttét a történelem folyamán nagyon sokan vizionálták maguk elé, és a jelek szerint egyre közelebb lehet a tényleg megvalósuláshoz…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés harmadik világháború kataklizma rothschild rothschildok


Megtekintések száma: 153344





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet