Breaking: óriási felfedezés az emberiség történelmével kapcsolatban!

2018. július 14., szombat




Újra kell gondolnunk a fajunk eredetét?

Újraíródhat az emberiség teljes történelme.

Olyan dolgokra bukkantak, amik komolyan megkérdőjelezik azt, amit eddig a történelemkönyvekben lehetett olvasni - írja a Titokterminál.com.

A mostani felfedezés óriási hatással lehet a jövőre, és arra, hogy pontosna hogyan is fogjuk fel azt, hogy az emberi eredete honnan ered.

Eddig azt gondolta mindenki, hogy Afrikából, ez azonban teljesen megkérdőjeleződhet.

2 millió éves leleteket, egész pontosan szerszámokat találtak ugyanis Afrikán kívül, ami azt jelenti, hogy jóval azelőtt elhagyhatták az emberiség bölcsőjét, mint eddig hittük.

Egyúttal azt is felveti, hogy talán nem is Afrikából származik az ember.

Nagyjából száz kőszerszámot találtak, amelyeknek a használói 800 ezer évig éltek a mai Shangchen területén, időszámításunk előtt 2,0 milliótól 1,3 millió évig.

Ezek az eszközök röpke 300 ezer évvel öregebbek, mint az eddig legrégibbnek hitt szerszámok, amelyeket Dmanisiban találtak, Grúziában.

Az eszközök mellett nem találtak emberi maradványokat, így a homo erectusokra gyanakszanak, akik a mai Grúzia területén bizonyítottan hagytak hasonló eszközöket.

Egy biztos: a döbbenetes felfedezés arra fogja ösztökélni a tudósokat és a régészeket, hogy egyes pontokon újraírják az emberiség történelmét, ez már biztos.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen történelem


Megtekintések száma: 15304





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet