Bréking: a rendőrség egy földönkívüli lényről készített felvételt?

2017. szeptember 18., hétfő




Az eset Argentínában történt. A felvételre egyelőre nincs magyarázat.

Az argentin Corrientesben a rendőrség valami olyasmiről készített felvételt, ami talán bizonyíthatja az idegenek jelenlétét itt a Földön.

Szeptember 13-án ugyanis az egyik általuk készített fotón a háttérben, az erdő sötétjében felbukkan egy humanoid szerű alak.

Ez az alak bár hasonlít az emberre, szemmel láthatóan nem ember.

A Parwue Miter környékén készült maga a kép, és a rendőrök elmondása szerint fiatalok riasztották őket helyszínre, mivel nem érezték magukat biztonságban. Elmondásuk szerint valaki, vagy valami folyamatosan követte és figyelte őket.

Amikor ráakadtak erre az alakra, mozdulatlanul állt előttük.

Kimért volt, és rideg. Nem mutatkozott semmilyen jel rajta, mely azt sugallta volna, hogy ez egy ember.

Amikor a rendőrség munkatársai elkezdtek közelíteni felé, ez a humanoidszerű alak a folyóba ugrott, majd végleg nyoma veszett.

Azóta sem tudni, mi lehetett, de a fotót több szakértőm is elemezte, és azt állították róla, hogy hiteles, ráadásul maga a rendőség készítette, tehát bizonyítékként is felhasználható.

A területen korábban már többször érzékeltek idegen alakokat és lényeket, egyes ufó kutatók szerint egy komolyabb aktivitási zóna van valamiért a környéken, talán azért, mert a földönkívülieknek bázisaik lehetnek arrafelé.

Mindenesetre a fotó elkészült, és valós. A rendőrök váltig állítják, hogy a velük szemben álló lény nem ember volt.

Sokan felhívták a figyelmet arra, hogy a fotón látható lény fejlett izomzattal rendelkezik, vagyis feltehetően annak az eredménye, hogy már itt fejlődött, vagy itt élt hosszabb ideje.

Az idegenek tehát már rég itt vannak köztünk, csak nem is sejtjük?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ijesztő


Megtekintések száma: 75329





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet