Bréking: lövöldözés volt Münchenben!

2017. június 13., kedd




Többen is megsérültek. A terror újabb arca, vagy csak egy magányos elkövető?

Egy rendőrnő súlyosan, míg ketten könnyebben megsérültek, amikor egy személy tüzet nyitott egy müncheni vasútállomáson teljesen váratlanul.

Az eset úgy történt, hogy a rendőrnő igazoltatni akart valakit, aki azonban állítólag ehelyett va dulakodásba kezdett vele, mire végül tüzet is nyitott.

A helyi média szerint legalább 100 egyenruhás lepte el az Unterföhring pályaudvar környékét, ráadásul egy rendőrségi helikopter is köröz a levegőben. A bajor közszolgálati rádióban egy rendőrségi szóvivő elmondta, nem terrortámadás történt, és a rendőrség ura a helyzetnek.

De sokan kérdőjelezik meg a dolgot. Elvégre ne feledjük el hol is történt a dolog. Münchenben.

Eddig is közismert volt, hogy a német liberális média mindent elhallgatott, és a magányos elkövetőket mindig is független eseményekként, elemekként kezelték.

De mi a terror, ha nem a hétköznapjainkra rátörő egyének sokasága? - állítják egyesek, akik úgy gondolják, hogy ez az eset is a terror egyfajta új arca lehetett.

Egy szemtanú elmondása szerint öt lövést adtak le. Sajtóhírek szerint a rendőrnőt a fején találta el a golyó.

A Münchener Merkur című lap szemtanúkra hivatkozó beszámolója szerint az esetet egy verekedésbe torkolló vita előzte meg.

Feltehetően csak napok múlva lesz tiszta, hogy pontosan mi történt. Jelen esetben a liberális német média szerint - ami nagyon-nagyon elfogult (és még finoman is fejeztük ki magunkat) a menekültpolitikával és a menekültekkel kapcsolatban, így ha csak felvetés szintjén is, de elképzelhető, hogy megint csak a multukulturalizmus elveinek a mosdatásáról van szó.

Egy szemtanú a Bildnek azt mondta, hogy a 26 éves rendőrnőt véresen a földön fekve látta, a vonaton a legtöbb utas pedig a földre vetette magát a lövöldözés pillanatában.

Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a támadónak lettek volna társai.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség terroizmus terror


Megtekintések száma: 50426





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet