Bréking: minden brit ufó-aktát nyilvánosságra hoztak!

2017. július 4., kedd




A Brit Védelmi Minisztérium végleg kiteregette a kártyáit!

15 eddig titkosított, komoly ufó aktát hoztak nyilvánosságra. gyakorlatilag 3 akta kivételével az összeset.

Ez volt Nagy-Britannia eddigi egyik legnagyobb ufó-akta szivárogtatása.

Rengeteg bizonyítékot szolgáltattak az ufó hívőknek, és a különféle összeesküvéseknek, mivel ezen dokumentumok egy jó része bizonyíthatja a földönkívüliek létét.

Ezek egy része főleg beszámoló, de olyan részletekbe menően ír le egyes dolgokat, ahogyan eddig még nem ismerték.

Míg a szkeptikusok szerint ezen dokumentumok nem sokat bizonyítanak egyértelműen, addig az ufó szakértők úgy gondolják, hogy eleve a dokumentumok léte, és az, hogy a védelmi minisztérium foglalkozott ilyenekkel, tanúsítja, hogy a kormányzat foglalkozott a földönkívüliekkel.

Nick Pope, aki 1991 és 1994 között a védelmi minisztérium ufó projektjének munkatársaként tevékenykedett és feladatkörébe tartozott az azonosítatlan repülő objektumokkal kapcsolatos esetek kivizsgálása. Pope szerint a hivatalos vizsgálatok rendre arra jutottak az esetek egy résében, hogy egyszerű objektumokat, lentikuláris felhőket véltek földönkívüli járműveknek.

Ennek ellenére érdekes a tény, hogy valóban foglalkoztak az üggyel, ami megint csak azt jelentheti valóban, hogy az angol kormányzat komolyan vette az ügyet, és talán hitt is az ufó jelenségben.

Ráadásul vannak olyan beszámolók, melyeket ezek a dokumentumok sem tudtak egyértelműen magyarázni, vagyis hiteles észlelésekként is lehet őket értelmezni.

Ezekre azonban nem sütötték rá a hiteles jelzőt, mivel a védelmi minisztérium próbált óvatosan eljárni az ügyben.

Az elmúlt hónapban döntött úgy a brit kormány, hogy az utolsó, eddig titkosított ufó-aktáikat is feloldják. A 18 dokumentumból 15-öt már nyilvánosságra is hoztak, ezek egyike volt a skegnessi észlelést leíró jelentés. Sajnos az iratok nagy részét nem digitalizálták, így aki kíváncsi a konkrét tartalomra, annak el kell látogatnia a londoni Nemzeti Archívumba.

Ezt sokan meg fogják tenni az elkövetkező napokban, így valószínűleg nem kell túl sokat várnunk arra, hogy ez online is megtekinthető legyen.

Annak ellenére, hogy az észlelések egy része valóban akár egyszerű dolgokkal is megmagyarázható volt a dokumentumok szerint, valóban voltak esetek, amelyek nagyon is valósnak tűntek.

Az összeesküvés elméletek hívei most azon rágódnak, miért nem lett még további 3 dokumentum nyilvánosságra hozva.

Sokak szerint ugyanis ez a 3 dokumentum rejtheti az ufó kutatás Szent Grálját, azaz olyan észleléseket, melyek során harmadik típusú találkozásokra kerülhetett sor.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények ufó akták


Megtekintések száma: 53987





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet