Brutális jóslat látott napvilágot a bevándorlásról: EZ vár ránk 2050-re!

2021. december 14., kedd




Ezen a szakmai előrejelzésen még a sokat látott népességszakértők is elborzadtak.

Döbbenetes adatok derültek ki, melyek midnek európai polgárt sokkolni fognak, és azonnali megoldásokat sürgetnek.

A 2017 decemberében megjelent kutatás most kapott szélesebb körű ismertetést. A kutatás előrevetítette, hogyan alakul Európa sorsa főleg demográfiai értelemben a bevándorlás hatására.

Az eredmények a sokat látott népességkutatókat is nagyon megijesztették.

A tavaly decemberben megjelent kutatás legfrissebb, azaz 2016-os adatai szerint Európában jelenleg 25,8 millió muzulmán él – amely egy ötszázalékos kisebbséget jelent – és mintegy 495 millió nem muzulmán él Európában.

A Pew tehát mintegy 520 milliósra teszi Európa összlakosságát, amelyet előrejelzéseik szerint a migrációs folyamatok a következő 30 évben is nagymértékben befolyásolni fognak.

Egy rendkívüli, igazán sokkoló adat következik, mely kitűnik ebből az előrejelzésből.

Ha holnap lezárnánk Európa határait, akkor is minimum 10 millióval - egy egész Magyarországnyival - nőne a bevándorlók létszáma Európában.

Ezzel összesen csaknem 36 millió muszlim lenne az EU határain belül, akik potenciálisan szét tudnák már így is zilálni az európai kultúrát.

2050-re Európa őslakossága 50 millióval fog ugyanakkor lecsökkenni.

Életszerűbb helyzet, hogy fokozatosan szigorítanánk a bevándorlást, ez esetben 57,9 millió lenne a muszlimok száma 2050-re.

Amennyiben minden marad a régiben, és továbbra is ömleni fognak Európába a bevándorlók

A Pew ebben az esetben az Európára zúduló, 2014 és 2016 között lezajlott migrációs folyamatokat vetítette előre, amely ijesztő következményeket vázolt fel. 

Számításaik szerint az európai muszlimok száma harminc éven belül így szinte biztosan elérné a 75,6 milliót, amely már Franciaország teljes lakosságának számát is meghaladná, mintegy 10 millió (!) fővel.

Ez Európa végjátéka. Nézi, és nem tesz semmit, miközben a bitófa felé terelik. Vajon mikor fog felébredni benne a túlélési ösztön?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 58400





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet