​Célpontban Magyarország: Így csinálják ki Orbánt és kormányát Brüsszelből?

2022. november 30., szerda




Külföldi erők mesterkedésére derült fény. Orbán Viktor rossz lóra tett, hogy sokak tyúkszemére lépett rá, Kadhafi sorsára juthat?

Globális sakkjátszma, amiben Orbánnak mattot adhatnak

Egyre jobban körvonalazódik valmai, amely egy hatalmas sakkjátszmához hasonlítató.

A politikai erők, mint bábuk már rég a táblán vannak az egyes mezőkön. Magyarország bár nem számított túl nagy és jelentős országnak, gyakorlatilag “parasztok” voltunk ezen a táblán, de Orbán Viktor elérte 12 év alatt, hogy hazánk ma már tényező.

Mi vagyunk a “fekete ló” az EU és az amerikai háttérhatalmi elit számára.

Régóta hírlik, hogy a kormányt meg akarják buktatni, méghozzá kívülről, hiszen rengeteg ellenérdekelt fél van.

Orbán hatalmát sokan nem akarják, és az EU vezetői közül valamennyien, de még maga Joe Biden is azt akarja, hogy Orbán Viktor egy “politikai gettóba” legyen elzárva, vagy egyszerűen csak “el legyen távolítva” a nagypolitikából.

A választások előtt rengeteg hír volt arról, hogy kívülről befolyásolhatják majd a választás kimenetelét, ami nem történt végül meg, az ellenzék pedig orbitálisat zakózott.

Lebontanák az Orbán-rendszert, bármilyen eszközzel

Joe Biden nyíltan többször is kijelentette, hogy fel fognak lépni a világon mindenhol a demokratikus rendszerek lebontói ellen.

Sőt, egy ízben még gengszternek is nevezte őt a zárt ajtók mögött, amiből volt is egy kisebb botrány.

Az EU “rühelli”, hogy egyes országoknak vétó joga van, ez már most jól látszik, ahogyan az is, hogy az elmúlt években kész lett a mesterterv arra, hogy a magyar kormányt “eltávolítsák”.

Az EU megvonta az EU-s pénzeket, hogy gazdaságilag véreztesse ki a kormányt, eközbne soha nem látott politikai támadásokat és nyomást helyeztek az Orbán-kormányra.

Sokak szerint az cél az, hogy Magyarországot végleg ellehetetlenítsék, és “megint tudja az ország majd, hogy hol a helye”.

Magyarország, mint az egyik legutolsó erős nemzetállam elpusztítása

Az EU és az EU-t a markában tartó politikai és hatalmi körök irtóznak az erősödő nemzetállamoktól.

Ennek oka az, hogy az olyan nemzetállamok, mint Magyarország, egyszerűen nem hajlandók beállni a sorba, nem követik a brüsszeli ukázt, mert nem parancsolhat senki itthon a magyaroknak, csakis a sajátjaink.

Annak idején kevesen tudják, de Kadhafi is rengeteg borsot tört azon nemzetközi nagytőkés, külföldi erők orra alá, melyek be kívánták törni Líbiát.

Végül csak Kadhafi elmozdításával (a titkosszolgálatok, a CIA segítségével) tudták helyreállítani a rendet (a káoszt).


Megtekintések száma: 81983





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet