Csodájára jár a világ a különös és elképesztően látványos belga templomnak!

2016. július 25., hétfő
Első ránézésre olyan, mint egy átlagos templom. Ha azonban közelebbről megnézzük, ledöbbenünk a gyönyörűségén, és a különlegességén. Európa-szerte érkeznek turisták, de a világ többi tájáról is meglátogatják a csodatemplomot.

Szemkápráztató az a látvány, amit ez a kis belga templom nyújt. Oly módon képes hirdetni Isten igéjét, hogy közbe az ember el van képedve, és egyszerre gyönyörködik a templomban, és a természetben.

Tervezői egy belga építész csoport volt, akik fémlemezekből készítették ezt az inkább szobornak ható templomot. A mű a "Sorok között olvasni" nevet kapta, nem véletlenül.

Ugyanis a templom falai  át lehet látni. Akárhol állunk, mindig, minden szögből át lehet látni rajta.

A templom minden nézőpontból ezt a fényt, ezt az isteni szeretetet engedi át magán, ámulatba ejtve az odalátogatókat.

belga-csodatemplom-2

Kevés szebb és ötletesebb műalkotás van a Földön, mint ez a kicsiny kis templom. A látvány mindenért kárpótol, gondolkodóba ejt, és megnyugtat.

A templom körülbelül 100 rétegből, és közel 2000 darab fémlemezből áll.

belga-csodatemplom-3

A látvány, és az általa keltett illúzió annyira élethű, hogy a látogatók úgy érzik, szinte szó szerint keresztülmehetnek a falakon.

belga-csodatemplom-4

A sorok között olvasni név arra is utal, hogy a világban találjuk meg a szépet, mert ott van előttünk, csak rendszerint nem vesszük azt észre.

Ha képesek vagyunk olvasni a sorok között, akkor sokkal több szépséget észre fogunk venni az életben, és végső soron sokkal boldogabbak leszünk.

érdekes hihetetlen érdekesség gyönyörű


Megtekintések száma: 7510

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet