Csodálatos légi drónfelvételek Indiáról

2017. február 19., vasárnap




Így még nem csodálhattad meg India szépséges tájait.

India az egyik legtitokzatosabb távol keleti ország Európának, és Európa lakosai számára, ennek ellenére Amerikából, és Ausztráliából is előszeretettel utaznak oda turisták az év minden időszakában.

Hosszú történelme méltán tette Indiát a sokszínű kulturális értékek országává. Az indiai kultúra tényleg nagyon színes, szó szerint is, ugyanis rengeteg színekkel operál, melyek mindegyikének megvan a maga kulturális, és vallási szimbolikája, jelentése.

India a világ második legnépesebb országa Kína után. Gazdasága és infrastruktúrája ugyan nem éppen a legfejlettebb, és az egészségügyi ellátás is elmarad az Európában megszokottól, de olyan varázsaltos tájak terülnek el az országban, melyek miatt bakancslista gyanús.

Ráadásul mindezek ellenére India a tizenkettedig legnagyobb gazdaságát tudhatja magáénak, ami igen szép eredmény.

Sajnos ez nem látszik meg az ország nagy részén, ugyanis a zöme szegénységben él, és nagyon nagy a nyomor, valamint az éhezés.

Indiában élt a világ egyik legelső civilizációja, az Indus-völgyi civilizáció.

Mint több vallású és több nemzetiségű állam, India sok nemzetiségi és vallási ellentétekből kialakult konfliktust élt át az ország különböző részeiben, de ezek nem gyengítették le az újonnan alakult államot.

Tehát minden érdekellentét, és vallási nézetkülönbség ellenére egyben tartja magát az ország, és a benne élő emberek harmonikus közösségekben élnek egymással, melyből nagyon sok nyugati ország tanulhatna.

Ha tetszettek India mesés tájai, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen video hihetetlen helyek gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 41497





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet