David Wilcock szerint EZ a szinkronicitás kulcsa! - VIDEÓ

2018. március 31., szombat




Az Univerzum Bibliája - Szinkronicitás Kulcsa. Tudd meg a végső titkod, és állítsd magad mellé az univerzumot. Mire ezt a videót végignézed, teljesen más emberré válsz!

Tudod, hogy mi miért történik világban?

És azt tudod, hogy mit is hoz neked majd a holnap? vagy hogy mi van akkor, ha az univerzum kommunikálni szeretne veled? Mert mindennek megvannak az apró jelei, amikre érdemes odafigyelni.

Az összes hely, idő, anyag és energia egy forrásból táplálkozik, amely ráadásul él és intelligens.

Mi lenne, ha belepillanthatnánk azokba a forgatókönyvekbe, melyek a földi életet irányítják, és amelyek egy sor - előre meghatározott - lelki tanítást tartalmaznak mindenki számára?

Az „Univerzum Bibliája” ezekre az emberiséget állandóan érdeklő kérdésekre keresi a választ, és David Wilcock szerző egy teljesen új megvilágításban meg is válaszolja ezeket.

Megdöbbentő oknyomozásba kezd azok után az ősi titkok után, amelyekre a bizonyítékok már évezredek óta az emberiség szeme előtt vannak, de eddig nem vettük észre ezeket, olyan okok miatt, amire sokan nem is gondolnának. 

Wilcock a válaszok megtalálásához segítségül hívja a történelmet, az asztrológiát, a szinkronicitás elméletét, valamint fellebbenti a fátylat az idő titkos felépítéséről is, amely nemcsak az egyén, hanem akár teljes embercsoportok és népek sorsát is befolyásolják.

A szinkronicitás több mint puszta véletlen. Az univerzum összefüggéseinek hatása ez. Bizonyíték, hogy minden egy egységes, összetartozó egésznek a része.

A szinkronicitás maga az élet megnyilatkozása.

Az Univerzum Bibliája - a Szinkronicitás kulcsa immár a Te kezedben van!

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális lélek univerzum szinkronicitás


Megtekintések száma: 145148





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet