Démonok szállták meg a szobát egy hátborzongató felvételen?

2022. április 23., szombat




Régóta kering a neten egy felvétel, melyet állítólag egy megtalált videó kamerában találtak egy rejtélyes körülmények között elhunyt személy házában.

Bizonyíték a paranormális világ létezésére, vagy ügyes trükk felvétel? Csupán egyetlen dolog biztos: hátborzongató felvételről van szó, amit ha megnézel, napokig nem fogsz tudni elaludni.

Nem túlzás azt állítani, hogy az egyik legijesztőbb, legjobban felkavaró videót láthatod, ha van merszed megnézni.

A videó kapcsán nem csak maga a felvételen látott dolog ijesztő, hanem a videó keletkezésének körülményei is.

Annál riasztóbb nincs, mint egyedül, félelemben meghalni. Állítólag éppen ez volt a sorsa annak, aki felvette a videón látott minimum horrorba illő jelenetsort.

A rögzített képanyagot eredetileg egy videó kamerában találták meg egy rejtélyesen elhunyt fiatal férfi mellett. A rendőrségi jegyzőkönyv kizárta az idegenkezűséget, vagyis látszólag nem gyilkosság történt.

A boncolási jegyzőkönyv pedig megállapította, hogy az áldozat szívrohamban halhatott meg, ami azért furcsa, mert tényleg fiatal volt. Olyan, mintha belehalt volna az ijedtségbe, vagy szó szerint halálra rémült volna valamitől.

A későbbi helyszínelés során lefoglalt felvételről semmi egyebet nem tudni

Különös, riasztóan fekete kezek nyúlnak le a mennyezetből, mintha csak onnan nőnének ki A következő pillanatban már az ajtó alól is apró kezek nyúlnak ki.

A felvétel végén pedig egy ismeretlen, emberszerű alak arca sejlik fel a sötétben, hogy még az utolsó képkockákon tudatunkba égjen, és megkísértsen minket.

A szkeptikusok szerint a videóról az internet elszórt bugyraiban keringő történet hamis, és a felvétel is csak egy látványosra, és egyben hátborzongatóra sikeredett átverés.

Mások úgy vélik, hogy igazi, és nem is találtak a videón tipikus utólagos editálásra utaló jeleket. Megint mások pedig azt mondják, hogy a felvétel, ha hamis is, az eredeti, a rendőrség által lefoglalt felvétel teljes értékű rekonstrukciója.

Mindenki döntse el maga, hogy mit hisz. Egy azonban elvitathatatlan a felvételtől: annyira csontig hatolóan félelmetes, hogy ha megnézed, napokig nem fogsz aludni, ezt garantáljuk!

paranormál kísértet szellem szellemek ksértetek ijesztő démonok démon hátborzongató


Megtekintések száma: 143946





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet