DNS teszt erősítette meg, hogy a Paracas-kultúrához tartozó titokzatos hosszúkás koponya nem emberi?

2019. november 18., hétfő




Megdöbbentő eredmény bizonyíthatja a földönkívüliek létét és beolvadását a földi kultúrákba.

Ha tényleg helyesek a DNS tesztek - és általában igen nagy pontosságúak - akkor könnyen elképzelhető, hogy megvan az első komolyabb bizonyíték arra, hogy a Földet egykoron idegen civilizációk látogatták.

Régészek találtak rá még régebben arra a két leletre, melyről a mai napig nem tudni, hogy idegenek, vagy emberek csontvázai lehetnek-e. 1928-ban kerültek a felszínre, és mindenki felfigyelt arra, hogy a koponyák feltűnően hosszúkás alakúak.

A területen aztán később több hasonló sírt és csontokat is találtak. Mivel volt köztük olyan, amelyik csecsemőtől származott, szintén hosszúkás fejjel, azonnal kizárták azt, hogy ezek a deformációk - mármint a hosszúkás fej - egyfajta önsanyargatás eredménye lenne.

Ugyanis a csecsemő csontjai is hasonlóan el voltak nyújtva.

Mintha nem is emberi lények lettek volna. Hosszú évtizedeken át nem végeztek a leleten DNS vizsgálatot, és napjainkban hárult el minden bürokráciai és egyéb akadály.

Egy genetikusokból álló csapat vizsgálhatta meg a leletet, melyből több év után sikerült aztán DNS mintát kinyerni.

Az eredmények a legnagyobb megdöbbenésükre azt mutatták, hogy a DNS nem tartozik egyetlen a Földön élő embercsoporthoz sem. Így vagy egy új emberfajról van szó, mely teljesen elzártan fejlődött ki, és emiatt tér el jelentősen a genetikai állománya, vagy pedig egy földönkívüli faj egyediről lehet szó.

A koponyáknak rengeteg anatómiai jellegzetessége volt, melyeknek találhatóak meg az emberi koponyán. Még a koponya anyaga is más, ugyanis a struktúrája sokkal jobban rácsszerkezetű, mint a miénk.

Ez egy teljesen új, eddig ismeretlen humanoid faj lehet. Humanoid, mert bár vannak emberi vonásaik, egyes tudósok nem bizonyosak abban, hogy teljesen emberek voltak.

A paleoasztronautika hívei szerint például idegen-ember hibridek voltak. A Paracas-kultúráról elve rengeteg olyan bizarr információnk van, melyek feltételezik azt, hogy kapcsolatban állhattak égi istenségekkel.

Felmerült az is, hogy uralkodók lehettek. A múltban az ősi és az ókori időkben is nagy hatalmasokként tisztelték az uralkodókat, és gyakran tulajdonítottak nekik isteni hatalmat.

Egyes régészek szerint ez nem véletlen, és valójában az ennek az egésznek az alapja, hogy ezek az uralkodók valóban földönkívüliek voltak, vagy pedig olyan ember-idegen hibridek, melyek vérében földönkívüli eredet is volt.

Bármi is a végső magyarázat a koponyákra, az már bizonyított, hogy a DNS-ük eltér az emberétől. A kérdés csak az, hogy ez egy teljesen új, elszugetelten fejlődő fajról tanúskodik, vagy ősi földönkívüliekről....

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 142132





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet