Döbbenet: megfejthették, hogy mi is lehet valójában a Fekete lovag nevű Föld körül keringő tárgy?

2023. február 26., vasárnap




Megtalálták a végső választ. Elkészült a tárgy 3 dimenziós modellje. Ez mindenkit ledöbbentett. Végig ez állt a dolog mögött?

Az elmúlt években rendre egyre több videó és egyéb felvétel került elő a FÖldet körülvevő űr egyik legtitokzatosabb objektumáról, a Fekete lovagról.

Erről a tárgyról évtizedek óta azt beszélik, hogy egy a bolygónk körül keringő földönkívüli műhold lehet valójában.

Korábbi beszámolók, kutatások és titkos dokumentumok pedig arról is tanúbizonyságot tesznek, hogy a szerkezet legalább 13.000 éve itt kering körülöttünk, folyamatosan megfigyelje a civilizációnkat.

Legalábbis a legelső feljegyzések ilyen régre nyúlnak vissza, ekkor vették észre az ősi népek, hogy van egy szokatlan fénypont, mely a Hold mellett időnként fel-feltűnik a csillagok között, sőt, irányt is vált...

Azóta rendre egyre nagyobb szóbeszéd alakult ki a Fekete lovag körül. Már annak idején Tesla is fogott olyan rádiójeleket, melyek feltehetően az idegen műholdtól erednek, de megfejteni, értelmezni sohasem tudta, vagy csak soha nem hozták nyilvánosságra.

1954-ben észlelte először a modern világ embere. Akkoriban egy a Föld körül keringő objektumra lettek figyelmesek, holott az ember akkoriban még nem készített űrbe küldhető műholdakat és egyéb eszközöket.

Rádiójeleket is küldött, holott mindenki tudta, hogy az ember alkotta űrszerkezetek csak később kerültek fel...

Most egy végső magyarázatot találhattak a Fekete lovag mivoltára, ami mindenkit megrázott...

Egy lelkes 3D-s modellező szakember gondolt egyet, és vette az eddig valaha készült összes fotót a FEkete lovagról, majd ezek felhasználásával rekonstruálta a rejtélyes égi tárgy valódi alakját.

Így született meg az ősi földönkívüli űrhajó majdnem tökéletes három dimenziós modellje.

Ez pedig egy lavinát indított el, és találgatásoknak vethetett véget. Kiderült, mi lehet valójában ez a földönkívüli szerkezet.

A modellező igazi szakértő módjára dolgozott. Megfigyelte a korábbi fotókat és úgy gyűrt, szaggatta a papírdarabot, és modellezett, hogy az minden szögből stimmeljen.

A végeredmény lerántotta a lepleta Fekete lovagról, mivel az elkészült modell midnen kiszögellést tekintve stimmel a felvételen látottal.

Ez alapján pedig feltehetően a NASA járt legközelebb az igazsághoz, amikor azt mondták az ügy kapcsán, hogy a különös tárgy valójában egy űrhajó hővédő ponyvájának egy jókora darabja.

Persze az elméletet nem mindenki hitte el, és sokan a friss modellt sem tekintik mindent elsöprő bizonyítéknak. Mindenesetre sikerült az embereket és a közvéleményt újra feltüzelni a titokzatos objektum kapcsán, bármi is az!

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés fekete lovag


Megtekintések száma: 132390





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet