Döbbenetes információkat osztott meg egy osztrák kórház dolgozója: ezt nem fogja leadni a mainstream média!

2018. május 11., péntek




A nyugati propaganda nem beszél erről, mert ha mindenki tisztában lenne vele, elsöpörné őket a népharag!

Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb a baj migrációs téren. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a nyugati média iszonyatos hadjáratot folytat más hírforrásokkal szemben.

Arról van szó ugyanis, hogy tűzzel-vassal irtják azokat a híreket, amik beszámolnának a bevándorlás tényleges és valódi vetületeiről.

Azokról az információkról, melyek alapvetően változtatnák meg az emberek véleményét és hozzáállását a kérdésről...

Nemrég egy osztrák kórház egyik alkalmazottja tálalt ki arról mi is folyik a kórházakban, mióta megnőtt a menedékkérők száma az egyes területeken, városokban.

Ha ezt az átlag polgár tudná, akkor az Európát irányító hatalom már rég el lenne zavarva...

Heinrich Schneider munkavállalói képviselő a héten arról beszélt, hogy 2015 óta nőtt meg az erőszak abban az intézményben, ahol dolgozik.

Schneider a bécsi Wilhelminen kórházban dolgozik, és a Kronen Zeitung című lapnak arról beszélt, hogy a bécsi kórházakban a 2015-ös migrációs hullám óta nőtt meg az erőszak és a brutális cselekmények száma.

A szakember szerint gyakoriak az olyan esetek, hogy egyes páciensekhez nagyobb csoportok érkeznek látogatóba, akik közül sokan alig beszélnek németül. Ilyenkor nagyon nagy a konfliktus veszélyes a dolgozókkal, az ilyenekből könnyen vita, verekedés lehet.

Van, hogy azon vesznek össze, hogy előrébb helyeznek valakit egy várólistán. Schneider arról számolt be, hogy lökdösődések, verekedések, sőt, késelések is előfordulnak a kórházakban.

Az erőszaknak nem szabadna munkahelyi kockázatnak lennie”

Schneider javaslatokat is megfogalmazott arról, hogyan lehetne javítani a kialakult helyzeten. Szerinte több őrre, háromnyelvű (német, angol és arab) feliratokra és egy egységes rendszerre lenne szükség az ilyen ügyek megoldásához.

A szakember kiemelte azt is, hogy gyakoriak az olyan szituációk, amikor iszlámhitű migránsok egyszerűen nem fogadják el, hogy nők kezeljék őket, legyen szó női orvosról vagy ápolónőről. Ez szerinte elfogadhatatlan.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 23994





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet