Döbbenetes statisztika: 10 migránsból csak 3 menekült az ENSZ friss felmérése szerint!

2017. július 7., péntek




Ezért kellene beengednünk őket? Azokat, akik ahelyett, hogy harcolnának a hazájukért, inkább a jóléti államokba menekülnek, hogy azokat is olyan pokollá tegyék, mint a hely, ahonnan jöttek...

Az ENSZ friss felmérése igazolja az emberek legvadabb rémálmait: 10 migránsból csupán 3 igazi menekült. Ez azt jelenti, hogy a többi gazdasági bevándorló, vagyis nem a háború elől menekülnek, hanem a gazdag, jóléti államokba próbálnak parazita módjára beszivárogni.

A megélhetésért jönnek, és nem azért, mert üldözik őket.

Ezzel Európa vezetősége pedig a gyanú szerint nagyon régóta tisztában van, de szándékosan nem tesznek semmit.

Németországnak és más nagy és fejlett országnak ugyanis kellett az olcsó munkaerő. Most, hogy kimazsolázták a jobbakat, akikkel tudnak mit kezdeni, a csőcseléket, mintegy kolonc, szétosztanák a többi európai tagállam között, mintha azok bármikor is kértek volna bevándorlókat.

Ez nem csak politikailag, de etikailag is egy teljesen nonszensz dolog.

Sokak szerint ez a csoda, hogy Angela Merkel nem bukott még bele ebbe a vállalhatatlan politikába.

Döbbenetes, de már legalább 1 millió migráns vár arra, hogy "betörjön" Európába. Ez hihetetlenül riasztó adat, és még Afrika lakosságáról nem beszéltünk, akik több millióan indulhatnak majd meg a jövőben Európa felé.

A fentieken túl például azt is közölték, hogy a legnagyobb migráns tömeg Líbiából jön.

Az ország 2011 óta gazdaságilag instabil és emiatt százezrek kelne útra, hogy Európában kapjanak munkát és jobb életük legyen -írja a The Express c. lap.

Olaszország pedig már nem bír többet befogadni és az összeomlás fenyegeti. 2017-ben eddig már 58 ezer migráns érkezett az országba és 1569 bevándorló vesztette életét az út alatt.

Az ENSZ jelentésben arról is írnak, hogy a migránsok többségének nincs köze a háborús országokhoz, a jobb megélhetésért jönnek Európába.

Vagyis egyfajta gazdasági bevándorlás zajlik, ebben azonban az a súlyos baj, hogy olyan emberek és népek vándorolnak Európába, akiknek alapjaiban nem egyezik a világról alkotott képük a miénkkel, és ők akarnak minket megváltoztatni, ide érkező vendégekként...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 80755





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet