Dr. Suzanne Humpshries szerint soha nem létezett biztonságos oltóanyag! A gyógyszeripar valójában profitszerzésen alapul!

2018. június 16., szombat




Megdöbbentő állítását azóta is gyakran emlegetik, akik a gyógyszeripar, és az oltóanyaggyárak piszkos lobbiját szeretnék felgöngyölíteni!

Hogy az oltóanyagoknak mekkora veszélyei vannak, arról rendkívül megoszlanak a vélemények. 

Míg akadnak szakemberek, akik szerint szükség van rájuk, és tényleg életeket mentenek, addig egyesek azt állítják, hogy sok esetben csak a gyógyszeripar újabb lehúzásáról van szó.

Emlékszünk még a SARS-vírusra? Vagy a sertés influenzára? A H1N1 vírusra?

Egyes bennfentes szakértők szerint a világtörténelem folyamán mindig is alkalmazták a mestersége hisztériagenerálós módszerét, hogy a bepánikoló tömeg hirtelen egy halom oltóanyagot adasson be magának, ezzel drasztikusan növelve a profitot.

Egy kontrollált - azaz talán nem is létező, vagy jelentősen túlnagyolt - világjárvány rengeteg pénzt hozhat a konyhára, hiszen nem az egyének, hanem a különböző nemzetek rendelnek be több milliónyi oltóanyagot egy adott kórral szemben. Ez pedig instant tőkeinjekció az oltóanyag gyárnak, és az oltóanyag iparnak.

Az emberiség több mint 80 százaléka úgy véli, hogy ha például méreganyagokat juttat a szervezetbe az oltóanyagok által, akkor az építi immunitásukat.

Miért gondolja mindenki, hogy egy organikus szervezetbe méreganyagokat juttatva azok a vegyi anyagok segítenek?

Dr Suzanne Humphries- a Nemzetközi Védőoltás Egészségügyi Tanács tagjaként meglepő módon kifejezetten lesújtó véleménnyel van a dolgokról, sőt, azt is elmondta, hogy az oltóanyagok nagy része szerinte sohasem működött, és valószínűleg a jövőben sem fognak.

Alapvetően hibás ugyanis az oltásnak, mint folyamatnak a menete, és az alkalmazott módszere is.

Az oltás ugyanis gyakorlatilag kiiktatja az immunrendszert. Ez egy alapvetően nem jó folyamat. Egyszerűen természetellenes. Olyan, mintha egy lovas hadseregre golyóálló mellényt adnánk.

Bár megnyerik a csatát, de sohasem tanulnak meg így harcolni, és a teljes háborút hosszú távon el fogják bukni.

A testünk lassan és biztosan lesz érzékeny mindenféle kórokozóra, ami miatt később csak még jobban rá leszünk szorulva ezen hibás felvetésen alapuló eljárásnak, vagyis az oltásoknak.

Egyes szakértők odáig mennek, hogy azt mondják, hogy az oltás irthatja ki egyszer az emberiséget, legalábbis ha nem teszünk valamit, hogy forradalmasítsuk az oltóanyag ipart, és a kezdetektől újragondolnánk mindent.

„Az antitest csak egy kis része az immunitásnak, az pedig, hogy az immunválaszt izomszövetbe kémiai főzet fecskendezésével érjük el- nos, ez az őrület netovábbja.” - állítja Dr. Suzanne.

Ha ennek csak egy kis része igaz, már az is nagyon elgondolkodtató, főleg egy olyan ember szájából, aki ért is hozzá. Az oltóanyagoknak megvan a maga helye, ezt senki sem vitatja, és bizonyos esetekben életet is menthetnek velük.

De vajon megéri feláldozni mindent annak oltárán, miközben mérgezzük magunkat velük?

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró oltások


Megtekintések száma: 15818





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet