Dróton rángatja az elnököt a háttérhatalom?

2017. május 28., vasárnap




Zavar támadt a politikájában, vagy háttérhatalmi erők járnak közben?

Lehetséges, hogy mindaz, amit Donald Trump elindított annak idején, meghirdetve a klímaváltozás elleni harcot, talán nagyot fordulhat, vagy legalábbis jelentősne mérséklődhet.

Egyes elemzők ugyanis arra hívták fel a figyelmet, hogy mivel Trumpot rengetegen támadják a nyíltan olajipar mellett foglalt politikája és nézetei miatt, valamint amiatt, mert kijelentette korábban, hogy nem hisz a klímaváltozásban, negatívan hathat rá.

Emiatt pedig engedményeket fontolgathat, visszább vehet az ennyire nyílt olajipari politikájából.

Az egyik leglátványosabb ilyen változás az volt, amikor a NATO más tagjainak vezetőivel beszélgetve rájött, hogy a NATO mégse haszontalan dolog. Erre még lentebb visszatérünk, miért ennyire pontos momentum

Egy interjúban az is elárulta, hogy sohasem gondolt arra, hogy ennyire nehéz lesz elnöknek lenni, és gyakorlatilag nem gondolta azt sem, hogy megnyeri a választást.

Sokan ebből az egészből arra következtetnek, hogy Donald Trumpot valamiféle külső erő, vagy tényező kényszertette arra, hogy némileg új irányvonalakat vegyen, legalább kommunikációs szinten.

Egyesek szerint a háttérhatalmi erőkről van szó. Amerikát ugyanis nem Donald Trump, vagy bármelyik éppen hatalmon lévő elnök irányítja. Az egész kormány egy maffiahálózat magánkezében van, melyet ipari cégek, hatalmas gazdasági vállalatok érdek képviseletei irányítanak és alkotnak.

Trump az európai látogatása alatt sokat tanult a klímaváltozásról, és még fejlődnek a kérdésről alkotott nézetei. Ennek ellenére a G7-csúcstalálkozón továbbra is elutasító volt a klímaegyezmény betartását illetően.

Sokak szerint Trump politikájának időnkénti kettőssége, változásai azt mutatják, hogy egy mögötte, pontosabban felette álló erő fejt ki rá olyan hatásokat, melyek lévén meghozza döntéseit.

Talán az illuminátusok próbálják befolyásolni a világpolitika, és Amerika életének menetét? Készülnek valamire?

Az már biztos, hogy az elnöki pozíció egyfajta báb pozíció, melyet dróton rángathatnak, aszerint, hogy éppen mire, és hogyan szeretnének hatást gyakorolni Amerikában, és így a világon is.

Donald Trump és Orbán Viktor a NATO találkozón

Szóval visszatérve a NATO-ra: a globális világhatalmi elit feltételezhetően a NATO szervezetét fogja egyfajta álcának használni, vagy már használja is arra, hogy egy világhadsereget hozzon létre.

Ehhez pedig szüksége van a NATO-ra, ezért Donald Trumpra feltehetőleg titokban erősen hatottak, ugyanis a NATO egyfajta kulcsszerepet játszhat majd a dolgokban.

A segítségével az Új világrend megalakítható lesz, és meglesz a megfelelő védelmi egység ahhoz, hogy az illuminátusok világuralmi terveit végrehajtsák általa.

Hogy mennyire valós egy ilyen összeesküvés-összefüggés, az már persze más kérdés. Mégis sokan gondolják, hogy az államokat valóban illuminátus társaságok irányítják a sötétből.

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés politika illuminátusok háttérhatalom


Megtekintések száma: 71058





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet