Durva: ÍGY szállták meg Párizs utcáit a menekültek - VIDEÓ

2018. március 11., vasárnap




Multikulturalizmus újratöltve: azaz ilyen az európai önfeladás eredménye!

Nem akármilyen képsorokat kezdett el osztani a világ. A francia BFMTV kamerája ugyanis Párizs utcáiórl alkotott megrendítő képsorokat.

A videón jól látni, hogy az egykoron sokkal szebb napokat is megélt francia nagyváros belső részén valósággal felfalta a migráció.

Az elegáns Rue la Fayette közelében, nem messze a Gare de l'Est és a Gard du Nord vasútállomásoktól készültek a megrendítő felvételek.

A felvételeken jól felismerhető a Rue la Fayette környéke és a Canal Saint-Martin. A migránsok sátrakat állítottak és egyszerűen beköltöztek a központba.

Fogták az egész pereputtyukat, és úgy gondolták, hogy tábort vernek a városban, mintha csak a dzsungel közepén lennének, ügyet sem vetve a helyi szokásokra, törvényekre.

Az utcán a szerintük túl kihívóan öltözködő nőket leköpik, megfogdossák, de néha ököllel megütik őket. 

A Le Figarónak arról beszéltek nők, a helyzet elviselhetetlenné vált, amióta migránsok átmeneti szállása és ételosztás is van a környéken.

Nagyon sok beszámolót tettek közzé az eset kapcsán arról, hogy a területre merészkedő hölgyek melegítőkben járnak, mivel folyamatos zaklatásokat kapnak, és gyakori hogy inkább megkerülik ezt a részt.

Vagyis a francia állampolgárok félnek a saját városukban...

Most már nem csak a La Chapelle-t foglalták el a migránsok, hanem Párizs központjának egyre nagyobb részét.

Sokak szerint ez pedig még csak a kezdet...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 55337





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet