Durva: lehallgathatóvá válnak a közösségi média és a chatprogramok!

2018. augusztus 24., péntek




A tömeges megfigyelés új szintjére lép: megvalósul az orwelli világ!

Az USA kormányzata lépi meg. Hamarosan az egész világ sorra kerül, és minden lépésünkről tudni fog a nagy testvér!

Nagyon nagy a baj. A titkos háttérhatalmi szervek már a nappalinkban vannak évtizedek óra, de most újabb meglepő, sokakat megbotránkoztató lépésre szánték el magukat.

A legvégső magánszféránkba akarnak beférkőzni.

Lassan már tényleg ott fogunk tartani, hogy a gondolatainkban fognak turkálni. De ezt még csak meg se említsük, ugyanis tényleg vannak már gondolatolvasási technológiákra irányuló kísérletek és fejlesztések is…

Szerencsére ezek még gyerekcipőben járnak… MÉG…

Azonban a magánszféra teljes megszüntetése a cél, hogy a nagy testvér MINDENRŐL tudjon. Hová megyünk, mit eszünk, mikor és kivel vagyunk.

Az információ ugyanis hatalom. Egy olyan eszköz, egy tudás, amivel zsarolni lehet majd a jövő információ alapú társadalmában, és zsarolni lehet már napjainkban is.

Az amerikai kormány arra próbálja rávenni a Facebookot, hogy tegyék feltörhetővé a népszerű üzenetküldő alkalmazás, a Messenger titkosítását. Erre azért lenne szükség, hogy a bűnüldöző szervezetek a nyomozás során belehallgathassanak a Messengerrel küldött hangüzenetekbe.

legalábbis ez a hivatalos sztori.

Azonban könynen belátható, hogy a végső cél egészen más lehet. Ugyanis annak is joga van ahhoz, hogy NE hallgassák le, akit esetlegesen lehallgathatnak fű alatt.

Mert a történelem során ha valamit megtanultunk, akkor az pont az, hogy a kormányzatok és a titkosszolgálat mindig visszaélt valamilyen szinten a hatalmával, ráadásul a hírhedt NSA lehallgatási botrány sem történt túlságosan régen.

AZ AMERIKAI KORMÁNY NEM EGY KONKRÉT TELEFONKÉSZÜLÉK FELTÖRÉSÉT KÉRI, HANEM AZ ÜGYÉSZEK SÜRGETIK EGY OLYAN MEGOLDÁS FEJLESZTÉSÉT, AMIVEL BÁRMIKOR LEHALLGATHATÓ LEHET EGY ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁS MINDEN FELHASZNÁLÓJA.

A következő lépés pedig az lesz, amit már nem hivatalosan most is alkalmaznak sok esetben: lehallgatóvá alakíthatnak bármiylen háztartási eszközt, tévét, számítógépet vagy fülhallgatót is akár.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

tudomány technológia orwell tömeges megfigyelés


Megtekintések száma: 20409





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet